Сутринта и сега като се прибирах температурите бяха 8-10 градуса... Това в Бургас!?!?!Сега гледам - в Родопите сняг....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали да не сложа зимните гуми...
Collapse
X
-
Re: Дали да не сложа зимните гуми...
donnna написа:Сутринта и сега като се прибирах температурите бяха 8-10 градуса... Това в Бургас!?!?!Сега гледам - в Родопите сняг....
-
Re: Дали да не сложа зимните гуми...
krasio_79bs написа:donnna написа:Сутринта и сега като се прибирах температурите бяха 8-10 градуса... Това в Бургас!?!?!Сега гледам - в Родопите сняг....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
chaveto написа:Наистина е рано, зимните на вода при тези температури ще държат много по лошо от хубави летни.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Аз вече я свърших тази работа, а на малката само трябва да ги обърна (предните са летни, задните - зимни) но съвета ми е да гледаш как ти ги сменят, ако ходиш при гумаджии и да провериш дали са ти затегнали болтовете, защото вчера се прибрах с София от Търново на магия - с 3 скъсани болта от 5 на предна гума! По едно време си представях как гумата ще ме изпревари....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Цяло лято (повече от 10 000 км. за 3 месеца) карах със зимни гуми отзад и не се случи нищо драматично. Сега със същите добре опечени (според форумските легенди) зимни гуми ще карам и през зимата. А предните ще ги сменя със свежи зимни през ноември.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ако не Ви харесва предницата на колата Ви и искате да я промените в нечия задница - сложете си задни гуми Сега!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
От Петък нататък.Другата седмица Вторник-Сряда на повечето места темпаратурите ще бъдат около нулата.Но знае ли човек какво ще стане след месец.Миналата година тъкмо смених гумите и след две седмици ми се наложи да ходя до София. Емииии ходих с автобуса. Температурите като се вдигнаха до 25-26 градуса - изгорех. Та ми дожаля за гумите да не ги опека и после да се чудя защо нови гуми, а не държат както трябва.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар