Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дали да не сложа зимните гуми...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали да не сложа зимните гуми...

Сутринта и сега като се прибирах температурите бяха 8-10 градуса... Това в Бургас!?!?!Сега гледам - в Родопите сняг....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Re: Дали да не сложа зимните гуми...

donnna написа:
    Сутринта и сега като се прибирах температурите бяха 8-10 градуса... Това в Бургас!?!?!Сега гледам - в Родопите сняг....
    Да не забравиш и първак да налееш у чистачките ПП.Те у Бургас такива гуми не ползват зимата ,па ти си ми хукнал от сега да ги слагаш.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      donnna написа:
      Да не забравиш и първак да налееш у чистачките ПП.Те у Бургас такива гуми не ползват зимата ,па ти си ми хукнал от сега да ги слагаш.
      аз първака го налях преди 2 седмици п.п. мчи имам си зимни гуми - слагам си :P
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Рано е още, нали го дават да се затопля п.с. питайте Дидо за прогнозата за времето, че я познава до точния час
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

donnna написа:
          ...
          Батка.., аз ку съм на твое място - напрао по джанти ше я подкарам... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 за къф чеп са ти гуми въобще?
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Наистина е рано, зимните на вода при тези температури ще държат много по лошо от хубави летни.

Коментар

chaveto написа:
              Наистина е рано, зимните на вода при тези температури ще държат много по лошо от хубави летни.
              Потвърждавам думите ти. Цяло лято карам със зимните(нямам летни) и в това дъждовно време като и дам зор на светофара няма тръгване :D . Поне усещането е много яко :D
              НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

chaveto написа:
                Че какво му е на температурите идеални за зимата са. Вчера минахвах Шипка беше 1 гр, снощи сигурно и сняг е валяло. За хора които пътуват много май е време за смяна.

Коментар

Аз вече я свърших тази работа, а на малката само трябва да ги обърна (предните са летни, задните - зимни) но съвета ми е да гледаш как ти ги сменят, ако ходиш при гумаджии и да провериш дали са ти затегнали болтовете, защото вчера се прибрах с София от Търново на магия - с 3 скъсани болта от 5 на предна гума! По едно време си представях как гумата ще ме изпревари....
                  Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

chaveto написа:
                    Абсолютно..........
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Цяло лято (повече от 10 000 км. за 3 месеца) карах със зимни гуми отзад и не се случи нищо драматично. Сега със същите добре опечени (според форумските легенди) зимни гуми ще карам и през зимата. А предните ще ги сменя със свежи зимни през ноември.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ако не Ви харесва предницата на колата Ви и искате да я промените в нечия задница - сложете си задни гуми Сега!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

От Петък нататък.Другата седмица Вторник-Сряда на повечето места темпаратурите ще бъдат около нулата.Но знае ли човек какво ще стане след месец.Миналата година тъкмо смених гумите и след две седмици ми се наложи да ходя до София. Емииии ходих с автобуса. Температурите като се вдигнаха до 25-26 градуса - изгорех. Та ми дожаля за гумите да не ги опека и после да се чудя защо нови гуми, а не държат както трябва.
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

emzo написа:
                            Рано е още, нали го дават да се затопля п.с. питайте Дидо за прогнозата за времето, че я познава до точния час
                            Ко се хилиш бе, не казах ли в колко ще завали?Петък, събота и неделя минималните температури ги дават за Ямбол около 2 градуса.

Коментар

Аз пък зимни гуми не ползвам.Имам си два комплекта хубави лятни.Зимата най-много до Хюстън да отида .До сега не съм изпитвал нужда от такива.

Коментар

Working...
                              X