Ама защо ме нападнахте,някакви комплекси ли избивате?Никой не е виновен за това каде се е родил.Нищо лошо не мисля за хората които не са от София.Аз лично не се радвам,че живея тук и гледам при всяка възможност да избягам.Проблема е с паркиране, а не в това,че всеки идва тука да работи и си зарязва градът вместо да се развива по един или друг начин.Затова е виновна държавата а не софянците.Наистина много се извинявам ако съм обидил някой!Нека се придържаме към темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
200 лева акт за паркиране на тротоара???
Collapse
X
-
Аз също в никакъв случай не те нападам . Аз обожавам колите, безнадеждно влюбен съм, обсебен съм от тези вещи и нищо не може да се направи по въпроса. Казвал съм го и друг път: за мен колата не е средство за придвижване от т.А до т.Б, а по-скоро обратното: придвижвам се от т.А до т.Б, за да съм в колата си. Ако колите ми знаеха колко ги обичам, никога нямаше да се развалят . И искам да ходя и на работа, и изобщо навсякъде с колата си. Ама не става. Както е казал поетът: "Но паркингите са малко, паркингите не стигат, деца..." , или нещо от този род беше :D .Тротоарите са за пешеходците . И подкрепям всички инициативи да бъдат свалени колите от там.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
paralesa написа:aaa през почивните дни "гъзар-столичани" са при баба за чушки и доматки,не моеш ги пипна милинките...Ама като дойдат на село и почват-"оф тука гоУЕма сеУАния УЕ" пълнят багажника и бягат Да ви имам проблемите,къде да паркирал...хората по провинцията работят за по 300-400лв и се чудят как да свържат двата края,те нямало де да паркират.Да си сменим проблемите а,аз ще ползвам градския транспорт,ти ще бъхтиш за 400лв,ама поне места за паркиране ще имаш бол
Коментар
-
BolgAryan написа:За центъра не знам, но на Сребърна редовно правят акции за същото нещо, но фишовете са за 20 лвhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Тук не става въпрос от къде си не виждам аз лично моята кола, ако е на тротоара и има достатъчно място да се разминат 2 майки с близнаци в колички какъв е проблемът.Сега ако тротоара е 2 метра и трябва да се заобикаля колата от пешеходци да,но при 4 метров тротоар не виждам проблем.Мисълта ми е такава,че като колата "практически" не пречи на никой с нищо и не затруднява живота им,що па да не е тротоара.Хората не ходим ли по улиците дай сега да летим и ние освен?Или защото просто някой е решил,че не го кефи да има кола на тротоара и айде всичко под ножа.И моля Ви престанете с това София и не-София,това са пълни глупости!4 бири и турбината да свири
Коментар
-
кола
Трябва да махнат ИЗМИСЛЕНАТА Синя зона нищо добро не идва от нея само задръствания .и бърка в джоба на хората за да се влеят В ЧАСТНИ фирми .Общината печели много малко от тези пари.На скоро имаше изследване на Американци че в Европа правят така че затрудняват движението в централните градски части а не да облекчават .Трябва да направят достъпни -евтини паркинги и чак тогава .Това е както е казал Сталин Има човек има проблемНяма човек няма проблем и тук е същото за колите .Забраняват движението в центъра и паркиранетоВече и цените на имотите падат от тези проблеми изкуствено създадени .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар