Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

200 лева акт за паркиране на тротоара???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ама защо ме нападнахте,някакви комплекси ли избивате?Никой не е виновен за това каде се е родил.Нищо лошо не мисля за хората които не са от София.Аз лично не се радвам,че живея тук и гледам при всяка възможност да избягам.Проблема е с паркиране, а не в това,че всеки идва тука да работи и си зарязва градът вместо да се развива по един или друг начин.Затова е виновна държавата а не софянците.Наистина много се извинявам ако съм обидил някой!Нека се придържаме към темата.
    4 бири и турбината да свири

Коментар

Не те нападам - извинявай, че пак не си ме разбрал. И... наистина за последно се разписвам в темата ти, ама... само ми кажи какъв точно е смисъла й?Да предупредим тези дето паркират по тротоарите, че да се вардят от глоби или..?
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз също в никакъв случай не те нападам . Аз обожавам колите, безнадеждно влюбен съм, обсебен съм от тези вещи и нищо не може да се направи по въпроса. Казвал съм го и друг път: за мен колата не е средство за придвижване от т.А до т.Б, а по-скоро обратното: придвижвам се от т.А до т.Б, за да съм в колата си. Ако колите ми знаеха колко ги обичам, никога нямаше да се развалят . И искам да ходя и на работа, и изобщо навсякъде с колата си. Ама не става. Както е казал поетът: "Но паркингите са малко, паркингите не стигат, деца..." , или нещо от този род беше :D .Тротоарите са за пешеходците . И подкрепям всички инициативи да бъдат свалени колите от там.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

paralesa написа:
          aaa през почивните дни "гъзар-столичани" са при баба за чушки и доматки,не моеш ги пипна милинките...Ама като дойдат на село и почват-"оф тука гоУЕма сеУАния УЕ" пълнят багажника и бягат Да ви имам проблемите,къде да паркирал...хората по провинцията работят за по 300-400лв и се чудят как да свържат двата края,те нямало де да паркират.Да си сменим проблемите а,аз ще ползвам градския транспорт,ти ще бъхтиш за 400лв,ама поне места за паркиране ще имаш бол
          Незабравяй, че в София над 45% (може и повече) от населението са от селата и по малките градове, които са се преместили точно заради препитанието.А най големия майтап е, че са забравили "от дека са" и говорят -" Абе вие от провинцията..."

Коментар

BolgAryan написа:
            За центъра не знам, но на Сребърна редовно правят акции за същото нещо, но фишовете са за 20 лв
            Къде на Сребърна пък правят акции? Там кьорав тротоар няма по по голямата част на улицата.
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Тук не става въпрос от къде си не виждам аз лично моята кола, ако е на тротоара и има достатъчно място да се разминат 2 майки с близнаци в колички какъв е проблемът.Сега ако тротоара е 2 метра и трябва да се заобикаля колата от пешеходци да,но при 4 метров тротоар не виждам проблем.Мисълта ми е такава,че като колата "практически" не пречи на никой с нищо и не затруднява живота им,що па да не е тротоара.Хората не ходим ли по улиците дай сега да летим и ние освен?Или защото просто някой е решил,че не го кефи да има кола на тротоара и айде всичко под ножа.И моля Ви престанете с това София и не-София,това са пълни глупости!
              4 бири и турбината да свири

Коментар

кола

Трябва да махнат ИЗМИСЛЕНАТА Синя зона нищо добро не идва от нея само задръствания .и бърка в джоба на хората за да се влеят В ЧАСТНИ фирми .Общината печели много малко от тези пари.На скоро имаше изследване на Американци че в Европа правят така че затрудняват движението в централните градски части а не да облекчават .Трябва да направят достъпни -евтини паркинги и чак тогава .Това е както е казал Сталин Има човек има проблемНяма човек няма проблем и тук е същото за колите .Забраняват движението в центъра и паркиранетоВече и цените на имотите падат от тези проблеми изкуствено създадени .
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                X