Днес един таксиметров шофьор сподели,че в центъра са подпукали народа паркирал на тротоара.Снимали и пишели фишове по 200 лева.Някой от вас случайно да е чул подобно нещо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
200 лева акт за паркиране на тротоара???
Collapse
X
-
Стига с това чул- недочул, видял - недовидял. Четете за да знаете своите права и задължения - чл. 19, ал. 1, т. 8 и чл. 41, ал. 1 от тази наредба: http://serdika.com/laws_.php?p=9
Коментар
-
DogForLife написа:Че е така,така е!Аз работя на Христо Ботев -нито на улицата може да се паркира и вече нито на тротоара,каде да паркирам?Беше синя зона тука сега заради метрото вече не е и вдигат от улицата.Недоизмислено е!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
http://gps.skgt-bg.com/Web/SelectByLine.aspxГледаш кога ще дойде нещото и мръзнеш само вътре.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
aaa през почивните дни "гъзар-столичани" са при баба за чушки и доматки,не моеш ги пипна милинките...Ама като дойдат на село и почват-"оф тука гоУЕма сеУАния УЕ" пълнят багажника и бягат Да ви имам проблемите,къде да паркирал...хората по провинцията работят за по 300-400лв и се чудят как да свържат двата края,те нямало де да паркират.Да си сменим проблемите а,аз ще ползвам градския транспорт,ти ще бъхтиш за 400лв,ама поне места за паркиране ще имаш болex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:aaa през почивните дни "гъзар-столичани" са при баба за чушки и доматки,не моеш ги пипна милинките...Ама като дойдат на село и почват-"оф тука гоУЕма сеУАния УЕ" пълнят багажника и бягат Да ви имам проблемите,къде да паркирал...хората по провинцията работят за по 300-400лв и се чудят как да свържат двата края,те нямало де да паркират.Да си сменим проблемите а,аз ще ползвам градския транспорт,ти ще бъхтиш за 400лв,ама поне места за паркиране ще имаш болне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
emdless4 написа:nikki_sixx написа:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар