Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

200 лева акт за паркиране на тротоара???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

200 лева акт за паркиране на тротоара???

Днес един таксиметров шофьор сподели,че в центъра са подпукали народа паркирал на тротоара.Снимали и пишели фишове по 200 лева.Някой от вас случайно да е чул подобно нещо?
    4 бири и турбината да свири

200лв е за тротоар, 500 за зелени площи. Но ако отидеш в близките дни да си платиш е 20лв

Коментар

За центъра не знам, но на Сребърна редовно правят акции за същото нещо, но фишовете са за 20 лв

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

По-скъпо трябва да излиза паркирането (тези 200 лв. са малко)... геч за всички неандерталци, дето си позволяват да паркират по тротоарите!
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Че е така,така е!Аз работя на Христо Ботев -нито на улицата може да се паркира и вече нито на тротоара,каде да паркирам?Беше синя зона тука сега заради метрото вече не е и вдигат от улицата.Недоизмислено е!

Коментар

Стига с това чул- недочул, видял - недовидял. Четете за да знаете своите права и задължения - чл. 19, ал. 1, т. 8 и чл. 41, ал. 1 от тази наредба: http://serdika.com/laws_.php?p=9

Коментар

DogForLife написа:
              Че е така,така е!Аз работя на Христо Ботев -нито на улицата може да се паркира и вече нито на тротоара,каде да паркирам?Беше синя зона тука сега заради метрото вече не е и вдигат от улицата.Недоизмислено е!
              И аз няма къде да паркирам около работата и затова ходя пеша, а има и градски транспорт. Не е задължително да се ходи с кола на работа.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

24 години ходя пеш искам и аз да се повозя малко и да бъда гъзар, а не да мръзна по спирките както досега.Ако не идваше зима разбирам аз се придвижвам с колело или с трамвай но сега в тоя студ не си е работа.

Коментар

http://gps.skgt-bg.com/Web/SelectByLine.aspxГледаш кога ще дойде нещото и мръзнеш само вътре.
                  Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Ама реално погледнато тогава за какво ми е тая кола?Затова, че София се е напълнила аз вина нямам . Не знам дали сте забелязали колко народ има през почивните дни и колко добре си се придвижват колите.

Коментар

aaa през почивните дни "гъзар-столичани" са при баба за чушки и доматки,не моеш ги пипна милинките...Ама като дойдат на село и почват-"оф тука гоУЕма сеУАния УЕ" пълнят багажника и бягат Да ви имам проблемите,къде да паркирал...хората по провинцията работят за по 300-400лв и се чудят как да свържат двата края,те нямало де да паркират.Да си сменим проблемите а,аз ще ползвам градския транспорт,ти ще бъхтиш за 400лв,ама поне места за паркиране ще имаш бол
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                        aaa през почивните дни "гъзар-столичани" са при баба за чушки и доматки,не моеш ги пипна милинките...Ама като дойдат на село и почват-"оф тука гоУЕма сеУАния УЕ" пълнят багажника и бягат Да ви имам проблемите,къде да паркирал...хората по провинцията работят за по 300-400лв и се чудят как да свържат двата края,те нямало де да паркират.Да си сменим проблемите а,аз ще ползвам градския транспорт,ти ще бъхтиш за 400лв,ама поне места за паркиране ще имаш бол
                        прав си
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Ами тогава... обяви война на държавата, за дето е принудила купища хора да си дирят препитанието в града ти. Отиваш пред парламента, разрязваш си вените и... ако не друго, поне гласност на проблемите си ще дадеш.

Коментар

nikki_sixx написа:
                            Ами тогава... обяви война на държавата, за дето е принудила купища хора да си дирят препитанието в града ти. Отиваш пред парламента, разрязваш си вените и... ако не друго, поне гласност на проблемите си ще дадеш.
                            димки да мята, що вените да си реже?

Коментар

emdless4 написа:
                              nikki_sixx написа:
                              ...
                              димки да мята, що вените да си реже?
                              Написах го, ’щото нема кураж да го направи. Не бих карал някой със склонност към самоубийство да си посегне. Както и да е - това е друга тема. Просто ми е писнало от мрънкащи кръшкачи... Аз си джиткам с колелото.., купих си качествена закопчалка и... лятно време, кога не само града ми, ами и квартала ми е препълнен - нямам проблем с паркиране. Стълбове и дървета има на всякъде. Наздраве, колеги!

Коментар

Working...
                              X