Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свърших една хубава работа днес:Смених си разбитата биелетка ...Оплакване:Пак съм на работа!
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба: агнешкото в Б-с си остана на 11лв/кг.Оплакване: преядохме, то не бе ядене, то не бе плюскане.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Хвалба - най-малкият участник в "брифингите" на ФФБ днес има рожден ден! Навършва 3 годинки, да ми е жива и здрава, да расте все така будна и съобразителна.Оплакване - болна е.Хвалба ли е,оплакване ли е,ама напоследък наблягам на езотеричната литература.Май ще да е хвалба,като се има предвид, че ми влияе доста добре.Хвалба/оплакване - тия музи дойдоха,ама забравиха да си тръгнат.Поне да имаше някакви дивиденти от цялата работа. Хвалба - сутрешните кросчета май се превръщат в традиция,ама ...пу,да не се урочасам!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Irka написа:
          Хвалба - най-малкият участник в "брифингите" на ФФБ днес има рожден ден! Навършва 3 годинки, да ми е жива и здрава, да расте все така будна и съобразителна.Оплакване - болна е.Хвалба ли е,оплакване ли е,ама напоследък наблягам на езотеричната литература.Май ще да е хвалба,като се има предвид, че ми влияе доста добре.Хвалба/оплакване - тия музи дойдоха,ама забравиха да си тръгнат.Поне да имаше някакви дивиденти от цялата работа. Хвалба - сутрешните кросчета май се превръщат в традиция,ама ...пу,да не се урочасам!
          Да ви е жива и здрава !!!!
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Благодаря,Румба! Хвалба - 3 дни почивка. Оплакване - почти изтекоха.Хвалба - сам-самичка спретнах страхотно детско парти на мома Калина.Май съм си сбъркала професията.Хвалба - снощи влизаше много мазно.Виното де. Маврудче, 2009 г.Бобииии, да си жив и здрав,батка,все такива подаръци да ми правиш! А пропо - няма ли да идваш скоро на гости?!? Мисля да не се оплаквам.Позитивната нагласа "привлича" позитивни събития.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Оплакване: В Амстердам летището е лошо организирано. Трябваше 20 мин да вървя от един терминал до друг. Добре,че имах достатъчно време. Някакво смотано секюрити се държа адски нелюбезно.Хвалба: Видях Филаделфия. Времето е хубаво
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвалба: Намерихме си нова квартира. Хубава , голяма и ...сравнително евтина.Оплакване: Предстои местене....
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                X