Свърших една хубава работа днес:Смених си разбитата биелетка ...Оплакване:Пак съм на работа!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба - най-малкият участник в "брифингите" на ФФБ днес има рожден ден! Навършва 3 годинки, да ми е жива и здрава, да расте все така будна и съобразителна.Оплакване - болна е.Хвалба ли е,оплакване ли е,ама напоследък наблягам на езотеричната литература.Май ще да е хвалба,като се има предвид, че ми влияе доста добре.Хвалба/оплакване - тия музи дойдоха,ама забравиха да си тръгнат.Поне да имаше някакви дивиденти от цялата работа. Хвалба - сутрешните кросчета май се превръщат в традиция,ама ...пу,да не се урочасам!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Irka написа:Хвалба - най-малкият участник в "брифингите" на ФФБ днес има рожден ден! Навършва 3 годинки, да ми е жива и здрава, да расте все така будна и съобразителна.Оплакване - болна е.Хвалба ли е,оплакване ли е,ама напоследък наблягам на езотеричната литература.Май ще да е хвалба,като се има предвид, че ми влияе доста добре.Хвалба/оплакване - тия музи дойдоха,ама забравиха да си тръгнат.Поне да имаше някакви дивиденти от цялата работа. Хвалба - сутрешните кросчета май се превръщат в традиция,ама ...пу,да не се урочасам!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Благодаря,Румба! Хвалба - 3 дни почивка. Оплакване - почти изтекоха.Хвалба - сам-самичка спретнах страхотно детско парти на мома Калина.Май съм си сбъркала професията.Хвалба - снощи влизаше много мазно.Виното де. Маврудче, 2009 г.Бобииии, да си жив и здрав,батка,все такива подаръци да ми правиш! А пропо - няма ли да идваш скоро на гости?!? Мисля да не се оплаквам.Позитивната нагласа "привлича" позитивни събития."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване: В Амстердам летището е лошо организирано. Трябваше 20 мин да вървя от един терминал до друг. Добре,че имах достатъчно време. Някакво смотано секюрити се държа адски нелюбезно.Хвалба: Видях Филаделфия. Времето е хубавоBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар