Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дидо, да не сте ходили при моите хора в Котел

Коментар

хвалба: Купих си ipad 64gb 3Gоплакване: ще го продавамхвалба: за двойно повече пари ))
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

И как е, аз нещо май се зарибявам :DХвалба: почивам си :DОплакване: терсене ми е и не мога да се отпусна...

Коментар

vital написа:
          И как е, аз нещо май се зарибявам :DХвалба: почивам си :DОплакване: терсене ми е и не мога да се отпусна...
          ами още не съм го изпробвал...че съм на работа...Оплакване: нещо ме гърчат всичко аз да върша....ама се оправям де щом и тук имам време да вляза

Коментар

vital написа:
            честно казано вече 2часа се ровичкам и хич не ми харесва...нито телефон нито лаптоп...липсва флаш...тъпо е и не ми допада...работи бавно и зарежда мобилните версии на повечетосайтове..навигацията е със Не aктуална карта на България...слаба работа е това IPad...

Коментар

Хвалба - имам гости, систъра и баткото, бая време не се бяха вясвали.Хвалба 2 - метанЯ е настроен, разходихме се и запалихме по една свещичка в храма в гр. Шипка. 4ма души и няколко туби вода в багажника, 110км/ч - 9лв/100км. по новите цени.Хвалба 3 - имам "нов" волан, боядисан с боя за кожа, като нов стана, нова лява духалка за парното и настроени врати, да се затварят по-мазно - викам Наско да идва по-често на гости Оплакване - от вторник, ме чака прекалено интензивна работна седмица, колегата се изтарикати като Имортала и си взех отпуск.Оплакване 2 - от 3 седмици съм на диетка, днес я развалих ама .... м*ма му стара ... Великден е ..... утре ще компенсирам на стадиона :D
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване: Преядох!Хвалене: Вероятно не съм само аз

Коментар

coolboby написа:
                  Оплакване: Преядох!Хвалене: Вероятно не съм само аз
                  Хвалене: определено преяждане и лекинко чувство на тежест след третата галонка съчетана с парче агнешко пекано м/у два огъня по родопскиОплакване: утре след това посиране и ядене днес очаквам в тоалетната да изкарам един малък манхатан постите са мит!!! да живее иединито и пиеенето, Наздраве на всички и по полека да не предизвикаме някой спешен случай :D
                  Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
                  Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
                  Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
                  Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
                  ............

Коментар

kiselo написа:
                    честно казано вече 2часа се ровичкам и хич не ми харесва...нито телефон нито лаптоп...липсва флаш...тъпо е и не ми допада...работи бавно и зарежда мобилните версии на повечетосайтове..навигацията е със Не aктуална карта на България...слаба работа е това IPad...
                    Сори ама това дето го каза е един от най- смешните коментари напоследък...А и не е нормално да се казва щом ти е за продаване...Или щото те блазни да спечелиш пари предпочиташ да се самозалъгваш че не го бива?
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                      kiselo написа:
                      Сори ама това дето го каза е един от най- смешните коментари напоследък...А и не е нормално да се казва щом ти е за продаване...Или щото те блазни да спечелиш пари предпочиташ да се самозалъгваш че не го бива?
                      Абе незнам, ама аз до скоро бях с Iphone 4S, а от месец съм с Samsung Galaxy Note.........бледнее айфона пред нота. И никога повече продукт на I......И за да се придържам към смисъла на темата - голямо оплакване. Проспах рожденният ден на адаша....сори адаш. Жив и здрав на патерици

Коментар

Аз се зарибих и по 2те напоследък - и phone и pad. Много ми хареса iCloud. Мечтата ми всичко да е еднакво при устройствата ми би могла да се сбъдне :DПо принцип винаги ми е било чудно какъв е тоя фанатизъм на Apple феновете, ама почвам да ги разбирам.Оплакване: Искам Ipad2 :DОплакване: ако се реша, че искам трябва да се разтоваря от единия лаптоп, което значи сумати гигабайти прехвърляне на информация и продажбата му.Хвалба: почивните дни "изядох" 3 книги, имам още 2 :PОплакване: имам и учебници за четене...

Коментар

Оплакване: 1.Утре ме чакат 12ч полет и много ранно ставане. 2. Трябва да събирам багаж.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвалба: Изключително доволен от помпе дюзето - разход, вървеж, няма вибрации - всичко е на 6 Хвалба: А3-та е класи над 147...може да ме затрупате с камъни сега
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                              Хвалба: А3-та е класи над 147...може да ме затрупате с камъни сега
                              Няма, защото е вярно...И цената й е доста по-висока...Както се казва -крушката си има опашка!Оплакване: като станах днес зверски ме боли кръста... А смятах да спортувам днес - обещах на дребния да караме колела, ама няма да е... Само ще се помъча да ида на зала и там лекичко... Дано се раздвижа и ме отпусне, мамка му...
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Гледам двд на Лита Форд. Няма такива жени вече .

Коментар

Working...
                                X