Дидо, да не сте ходили при моите хора в Котел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:И как е, аз нещо май се зарибявам :DХвалба: почивам си :DОплакване: терсене ми е и не мога да се отпусна...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
vital написа:И как е, аз нещо май се зарибявам :DХвалба: почивам си :DОплакване: терсене ми е и не мога да се отпусна...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Хвалба - имам гости, систъра и баткото, бая време не се бяха вясвали.Хвалба 2 - метанЯ е настроен, разходихме се и запалихме по една свещичка в храма в гр. Шипка. 4ма души и няколко туби вода в багажника, 110км/ч - 9лв/100км. по новите цени.Хвалба 3 - имам "нов" волан, боядисан с боя за кожа, като нов стана, нова лява духалка за парното и настроени врати, да се затварят по-мазно - викам Наско да идва по-често на гости Оплакване - от вторник, ме чака прекалено интензивна работна седмица, колегата се изтарикати като Имортала и си взех отпуск.Оплакване 2 - от 3 седмици съм на диетка, днес я развалих ама .... м*ма му стара ... Великден е ..... утре ще компенсирам на стадиона :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
coolboby написа:Оплакване: Преядох!Хвалене: Вероятно не съм само азFiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
kiselo написа:честно казано вече 2часа се ровичкам и хич не ми харесва...нито телефон нито лаптоп...липсва флаш...тъпо е и не ми допада...работи бавно и зарежда мобилните версии на повечетосайтове..навигацията е със Не aктуална карта на България...слаба работа е това IPad...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
Yavor написа:kiselo написа:честно казано вече 2часа се ровичкам и хич не ми харесва...нито телефон нито лаптоп...липсва флаш...тъпо е и не ми допада...работи бавно и зарежда мобилните версии на повечетосайтове..навигацията е със Не aктуална карта на България...слаба работа е това IPad...
Коментар
-
Аз се зарибих и по 2те напоследък - и phone и pad. Много ми хареса iCloud. Мечтата ми всичко да е еднакво при устройствата ми би могла да се сбъдне :DПо принцип винаги ми е било чудно какъв е тоя фанатизъм на Apple феновете, ама почвам да ги разбирам.Оплакване: Искам Ipad2 :DОплакване: ако се реша, че искам трябва да се разтоваря от единия лаптоп, което значи сумати гигабайти прехвърляне на информация и продажбата му.Хвалба: почивните дни "изядох" 3 книги, имам още 2 :PОплакване: имам и учебници за четене...
Коментар
-
Geraka написа:Хвалба: А3-та е класи над 147...може да ме затрупате с камъни сегаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар