Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Въпреки че се закачам с Емо, искам да му кажа - ’Приятелю, подкрепяме те и уважаваме безкрайно труда ти, защото точно заради такива като тебе, ние лаиците не се остаевяме лесно да ни клатят майсторите! Дерзай!’
    Еййййй, това сякаш аз съм го писал!Хвалба:Познавам хора с хъса и мерака да учиш нови неща, които Емо притежава!Не са много ... честно, желая ти искрено САМ да си настроиш уредбата ...
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Бе не му е за сефте на Емо да се ядосва.С бравото също имаше ядове,със стилото още повече,ще си направи колата,само време и търпение му трябват. Оплаквам се:От месец само простотии са ми на главата,а безпаричието ме е налегнало мъжката ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

хвалба-оплакване: Уйкенда бях в Истанбул. Хубав град,ама много паплач. Култура на движение граничеща с минус безкрайност. В метро и трамвай се блъскат като животни. Другата седмица отивам да видя каква е ситуацията в голямата ябълка :D
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
          хвалба-оплакване: Уйкенда бях в Истанбул. Хубав град,ама много паплач. Култура на движение граничеща с минус безкрайност. В метро и трамвай се блъскат като животни. Другата седмица отивам да видя каква е ситуацията в голямата ябълка :D
          Оплаквам се: Искам и аз в голямата ябълка да се направя на червей, ама... нъцки.Ко не му хареса на Цариград пък ти... на мен си ми е любимия град.. ама не се меша с тълпите, има си местенца, където е много спокойно и приятно. На всичко отгоре, в събота и неделя движението е по-спокойно и от в София. През седмицата е АД, вярно.П.П. Ти ако си бил през уйкенда - нищо не си видял... иди в работен ден да видиш чудо

Коментар

Хвалба - преобух колата само срещу 14 лв - Ваучер от ГРАБО за 10лв за 4 гуми + по 1лв на гума за лепения баланс. Обикновено ми вземат между 25 и 30лв за тая работа. Един нов сервиз си правят реклама.Оплакване: много бавно действаха тия, разгони ми се фамилията от чакане - 4 гуми смяна за близо час и половина...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
              Хвалба - преобух колата само срещу 14 лв - Ваучер от ГРАБО за 10лв за 4 гуми + по 1лв на гума за лепения баланс. Обикновено ми вземат между 25 и 30лв за тая работа. Един нов сервиз си правят реклама.Оплакване: много бавно действаха тия, разгони ми се фамилията от чакане - 4 гуми смяна за близо час и половина...
              Затова мяташ гумите и отиваш в първото село до Хасково. Откакто преди години ми смениха 2 гуми за 28 лв в Сф, вече само на село си ги сменям за 12 лв 4те и даже не съм имал проблем никога.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                Откакто преди години ми смениха 2 гуми за 28 лв в Сф..
                Аз затова си взех втори комплект джанти, и си ги сменям сам. Само ходя да ми ги балансират преди да ги монтирам.Хубаво ме подсетихте, днес след работа да ги сменя, че път ме чака вдругиден.
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

хвалба, днес ми беше практическия изпит за категория С - успешно преминат

Коментар

pakumba написа:
                    Yavor написа:
                    Затова мяташ гумите и отиваш в първото село до Хасково. Откакто преди години ми смениха 2 гуми за 28 лв в Сф, вече само на село си ги сменям за 12 лв 4те и даже не съм имал проблем никога.
                    Лошото е че в хасковските села няма гумаджийници...Най близко е в селото Димтровград, ама оня ден на жена ми са й взели 28лв... Та така. То тука и с данъците е така. Хората си пререгистрират колите към община Стамболово - тука за 144 коня - 250лв, там - 30...
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Хвалба - Днеска ще си пътувам към моят роден край. По повод великден.Весело искарване на празниците.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хваля се: Взех си протезата вкъщи и вчера се разхождах из апартамента 20 минути.Няма поражения :D
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Хвалба: 9 дни отпуск = 19 дни почивка. На работа съм чак след Националната среща на форума.Хвалба: Днес най-накрая си смених тампоните на задното окачване. За 16 лв цялата работа - вече не хлопа отзад. Стана истинска лимузина Оплакване: Сега като не хлопа отзад, почнах да чувам хлопане отпред

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Immortal написа:
                            Хвалба: 9 дни отпуск = 19 дни почивка. На работа съм чак след Националната среща на форума.Хвалба: Днес най-накрая си смених тампоните на задното окачване. За 16 лв цялата работа - вече не хлопа отзад. Стана истинска лимузина Оплакване: Сега като не хлопа отзад, почнах да чувам хлопане отпред
                            Стига бре !Дограмата у вас хлопа ли ?
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Immortal написа:
                              Хвалба: Днес най-накрая си смених тампоните на задното окачване. За 16 лв цялата работа - вече не хлопа отзад. Стана истинска лимузина
                              За 16лв се цигани толкоз време ли ве ? Ти си луд ! Честно !Хвалба - успях ! за справка дизеловия разделМрън - пак пари трябваше да дам.едит - газовия, газовия раздел, от тая нафта още ми миришат ръцете.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Immortal написа:
                                Хвалба: Днес най-накрая си смених тампоните на задното окачване. За 16 лв цялата работа - вече не хлопа отзад. Стана истинска лимузина
                                За 16лв се цигани толкоз време ли ве ? Ти си луд ! Честно !Хвалба - успях ! за справка дизеловия разделМрън - пак пари трябваше да дам.
                                Вярно - кръвта вода не става!
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X