Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бе не му е за сефте на Емо да се ядосва.С бравото също имаше ядове,със стилото още повече,ще си направи колата,само време и търпение му трябват. Оплаквам се:От месец само простотии са ми на главата,а безпаричието ме е налегнало мъжката ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
хвалба-оплакване: Уйкенда бях в Истанбул. Хубав град,ама много паплач. Култура на движение граничеща с минус безкрайност. В метро и трамвай се блъскат като животни. Другата седмица отивам да видя каква е ситуацията в голямата ябълка :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:хвалба-оплакване: Уйкенда бях в Истанбул. Хубав град,ама много паплач. Култура на движение граничеща с минус безкрайност. В метро и трамвай се блъскат като животни. Другата седмица отивам да видя каква е ситуацията в голямата ябълка :D
Коментар
-
Хвалба - преобух колата само срещу 14 лв - Ваучер от ГРАБО за 10лв за 4 гуми + по 1лв на гума за лепения баланс. Обикновено ми вземат между 25 и 30лв за тая работа. Един нов сервиз си правят реклама.Оплакване: много бавно действаха тия, разгони ми се фамилията от чакане - 4 гуми смяна за близо час и половина...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Хвалба - преобух колата само срещу 14 лв - Ваучер от ГРАБО за 10лв за 4 гуми + по 1лв на гума за лепения баланс. Обикновено ми вземат между 25 и 30лв за тая работа. Един нов сервиз си правят реклама.Оплакване: много бавно действаха тия, разгони ми се фамилията от чакане - 4 гуми смяна за близо час и половина...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
nedialk00
-
pakumba написа:Yavor написа:Хвалба - преобух колата само срещу 14 лв - Ваучер от ГРАБО за 10лв за 4 гуми + по 1лв на гума за лепения баланс. Обикновено ми вземат между 25 и 30лв за тая работа. Един нов сервиз си правят реклама.Оплакване: много бавно действаха тия, разгони ми се фамилията от чакане - 4 гуми смяна за близо час и половина...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Хвалба: 9 дни отпуск = 19 дни почивка. На работа съм чак след Националната среща на форума.Хвалба: Днес най-накрая си смених тампоните на задното окачване. За 16 лв цялата работа - вече не хлопа отзад. Стана истинска лимузина Оплакване: Сега като не хлопа отзад, почнах да чувам хлопане отпред
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Immortal написа:Хвалба: 9 дни отпуск = 19 дни почивка. На работа съм чак след Националната среща на форума.Хвалба: Днес най-накрая си смених тампоните на задното окачване. За 16 лв цялата работа - вече не хлопа отзад. Стана истинска лимузина Оплакване: Сега като не хлопа отзад, почнах да чувам хлопане отпредFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Immortal написа:Хвалба: Днес най-накрая си смених тампоните на задното окачване. За 16 лв цялата работа - вече не хлопа отзад. Стана истинска лимузинаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Immortal написа:Хвалба: Днес най-накрая си смених тампоните на задното окачване. За 16 лв цялата работа - вече не хлопа отзад. Стана истинска лимузинаI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар