Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Хваля се: Карам Фиат, а не Форд ...
    Ся ако кажеш, че и се отопляваш с него ще е върха! Сори, ама не се здържах!!!Оплаквам се: Бравата ми харчи 18/100 газ. Бах го да го ева! Ша треба да се ходи на доктор.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалба: Сина вече е шофьор :D Оплакване: Трябва да го уча да кара
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Да си оплача за пружините , е не са готови още, обаче ще са с цвят: маранело!Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Нямам представа как ще вози бравото, но перспективата за ниска кола ме вдъхновява!!!Похвалвам си лаптопа: четиригодишна машина, която ме изумява с възможностите си ... кефи ме!!!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Удари ме носталгия по едни отминали времена. Светна ми лампата (хазяйката) за бензина.Нал си карам на газ и скро не бях обръщал внимание колко литра слагам за примерно 10 или 20 лв.Та пълня бутилката с газ,и си рекох да туря едни 10 лв.да угасне тая проклета лампа.Поглеждам колонката за 10 лв няма и 4 литра(3,70л.).Еххх, като взех книжката за 10 лв. слагах 12 литра и с тях ходех и се връщах от Бургас до Царево(160км).Ех,какви времена бяха.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            Удари ме носталгия по едни отминали времена. Светна ми лампата (хазяйката) за бензина.Нал си карам на газ и скро не бях обръщал внимание колко литра слагам за примерно 10 или 20 лв.Та пълня бутилката с газ,и си рекох да туря едни 10 лв.да угасне тая проклета лампа.Поглеждам колонката за 10 лв няма и 4 литра(3,70л.).Еххх, като взех книжката за 10 лв. слагах 12 литра и с тях ходех и се връщах от Бургас до Царево(160км).Ех,какви времена бяха.
            Краси, не е поскъпнал бензина, а ние остаряхме то това сега бензин ли е? Едно време какъв бензин имаше.....
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплаквам се: Не ставам за никакъв домашен майстор! Срам не срам, ама оня ден се измъчих да сменям крушки в банята!!! А днес извиках майстор понеже газовия котлон гаснеше. Майстора дойде и го изчисти за 1 минута и олекнах с 5 леФа!

Коментар

няма такъв бунак като мен - забравил съм снощи кабела за газта върху колата и естествено заранта го нямаше, 60лв. назад. Както е тръгнало до броени дни ще има подаравям метанов инжекцион, в подарявам темата, ама по-добре да го строша, щото ако го вземе някой само ще ме псува после.Аре дизел хейтъри, сега е момента да ми сипвате.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  няма такъв бунак като мен - забравил съм снощи кабела за газта върху колата и естествено заранта го нямаше, 60лв. назад. Както е тръгнало до броени дни ще има подаравям метанов инжекцион, в подарявам темата, ама по-добре да го строша, щото ако го вземе някой само ще ме псува после.Аре дизел хейтъри, сега е момента да ми сипвате.
                  сииииииип, сиииипваме, скъпа нафта... нема се пуашиш - гледай от положителната страна - имаш алтернатива на петрола
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

emzo написа:
                    Не че съм пророк, ама само това което не съм казал, не се е сбъднало п.с. а аз казах че рано или късно ще се върнеш към нафтата (майтап да става)
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

emzo написа:
                      Алтернативните горива са винаги така- мъка в началото, но след няколко години помниш само хубавите неща Потрай и ще я нагласиш, после основно ще караш.
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

emzo написа:
                        Аз съм дизел ловър Кофти случка ... дано да и влезеш под кожата на тази Тамона, защото вече не издържам на гледката
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

JimyФиат фанатикДа си оплача за пружините , е не са готови още, обаче ще са с цвят: маранело! Нямам представа как ще вози бравото, но перспективата за ниска кола ме вдъхновява!!!
                          Не искам да ти попарвам ентусиазма да караш ниска кола, но като ползвател на такава 4,5г. не искам да сядам повече на подобна Изтръскаха ми се бъбреците, няма да споменавам всяко пролетно пръскане и лепене на оптиката на бившото ми Браво....Да не е спам какво да се похваля...Купих 4бр. Барум Бравирус 2 205/60 с дот 05/12 за Лабрадорчето. Направих си зимните на железни джанти+оригинални тасове
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оплаквам се:Вчера нещо стана с бензиновата ми помпа. Не съм я гледал още, но не ще да пали на бензин. Затова пък си пали нормално на метан (след окъсяване на две кабелчета на ключа).Ще я гледам днес какво точно е станало, че ако е помпата май ще трябва да свалям (ПАК) бутилките. Сега докато пиша се сещам, че бензиновата помпа има предпазител, при това не е маркиран. Ама аз съм хитър и го знам кой е Хваля се: Снощи режимът ми беше следния - лягане в 19:30, събуждане в 01:00, заспиване в 03:00 и събуждане в 08:00.Наспах се като пич.

Коментар

emzo написа:
                              Аз несъм дизел хейтър ама да ти кажа ако беше взел LPI система сигурно по лесно щеше да я ностроиш. И пак ти казвам ПРОПАН БУТАН това е решението ти, с разлика от 2 лв на сто километра няма да забогатеш много.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Просто отиди при някой свестен майстор, който разбира.Верно ще дадеш някакви пари, ама дето си вика ще ги избиеш за няколко стотин км Тия дето ти се подиграват нека си зареждат на 2.70(примерно) :DОплакване: много ми е напрегнато, не мога да спра да премислям...Хвалва: идва празник Оплакване: с това настроение не знам как ще го изкарам...

Коментар

Working...
                                X