avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Да си оплача за пружините , е не са готови още, обаче ще са с цвят: маранело!Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Нямам представа как ще вози бравото, но перспективата за ниска кола ме вдъхновява!!!Похвалвам си лаптопа: четиригодишна машина, която ме изумява с възможностите си ... кефи ме!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Удари ме носталгия по едни отминали времена. Светна ми лампата (хазяйката) за бензина.Нал си карам на газ и скро не бях обръщал внимание колко литра слагам за примерно 10 или 20 лв.Та пълня бутилката с газ,и си рекох да туря едни 10 лв.да угасне тая проклета лампа.Поглеждам колонката за 10 лв няма и 4 литра(3,70л.).Еххх, като взех книжката за 10 лв. слагах 12 литра и с тях ходех и се връщах от Бургас до Царево(160км).Ех,какви времена бяха.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Удари ме носталгия по едни отминали времена. Светна ми лампата (хазяйката) за бензина.Нал си карам на газ и скро не бях обръщал внимание колко литра слагам за примерно 10 или 20 лв.Та пълня бутилката с газ,и си рекох да туря едни 10 лв.да угасне тая проклета лампа.Поглеждам колонката за 10 лв няма и 4 литра(3,70л.).Еххх, като взех книжката за 10 лв. слагах 12 литра и с тях ходех и се връщах от Бургас до Царево(160км).Ех,какви времена бяха.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
няма такъв бунак като мен - забравил съм снощи кабела за газта върху колата и естествено заранта го нямаше, 60лв. назад. Както е тръгнало до броени дни ще има подаравям метанов инжекцион, в подарявам темата, ама по-добре да го строша, щото ако го вземе някой само ще ме псува после.Аре дизел хейтъри, сега е момента да ми сипвате.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:няма такъв бунак като мен - забравил съм снощи кабела за газта върху колата и естествено заранта го нямаше, 60лв. назад. Както е тръгнало до броени дни ще има подаравям метанов инжекцион, в подарявам темата, ама по-добре да го строша, щото ако го вземе някой само ще ме псува после.Аре дизел хейтъри, сега е момента да ми сипвате.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
emzo написа:няма такъв бунак като мен - забравил съм снощи кабела за газта върху колата и естествено заранта го нямаше, 60лв. назад. Както е тръгнало до броени дни ще има подаравям метанов инжекцион, в подарявам темата, ама по-добре да го строша, щото ако го вземе някой само ще ме псува после.Аре дизел хейтъри, сега е момента да ми сипвате.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
emzo написа:няма такъв бунак като мен - забравил съм снощи кабела за газта върху колата и естествено заранта го нямаше, 60лв. назад. Както е тръгнало до броени дни ще има подаравям метанов инжекцион, в подарявам темата, ама по-добре да го строша, щото ако го вземе някой само ще ме псува после.Аре дизел хейтъри, сега е момента да ми сипвате.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
emzo написа:няма такъв бунак като мен - забравил съм снощи кабела за газта върху колата и естествено заранта го нямаше, 60лв. назад. Както е тръгнало до броени дни ще има подаравям метанов инжекцион, в подарявам темата, ама по-добре да го строша, щото ако го вземе някой само ще ме псува после.Аре дизел хейтъри, сега е момента да ми сипвате.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
JimyФиат фанатикДа си оплача за пружините , е не са готови още, обаче ще са с цвят: маранело! Нямам представа как ще вози бравото, но перспективата за ниска кола ме вдъхновява!!!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Оплаквам се:Вчера нещо стана с бензиновата ми помпа. Не съм я гледал още, но не ще да пали на бензин. Затова пък си пали нормално на метан (след окъсяване на две кабелчета на ключа).Ще я гледам днес какво точно е станало, че ако е помпата май ще трябва да свалям (ПАК) бутилките. Сега докато пиша се сещам, че бензиновата помпа има предпазител, при това не е маркиран. Ама аз съм хитър и го знам кой е Хваля се: Снощи режимът ми беше следния - лягане в 19:30, събуждане в 01:00, заспиване в 03:00 и събуждане в 08:00.Наспах се като пич.
Коментар
-
emzo написа:няма такъв бунак като мен - забравил съм снощи кабела за газта върху колата и естествено заранта го нямаше, 60лв. назад. Както е тръгнало до броени дни ще има подаравям метанов инжекцион, в подарявам темата, ама по-добре да го строша, щото ако го вземе някой само ще ме псува после.Аре дизел хейтъри, сега е момента да ми сипвате.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Просто отиди при някой свестен майстор, който разбира.Верно ще дадеш някакви пари, ама дето си вика ще ги избиеш за няколко стотин км Тия дето ти се подиграват нека си зареждат на 2.70(примерно) :DОплакване: много ми е напрегнато, не мога да спра да премислям...Хвалва: идва празник Оплакване: с това настроение не знам как ще го изкарам...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар