Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fuck ... нищо не помня от снощи, нямам телефони, цигари, пари ... само личната карта съм си прибрал ... А хвалбата е, че не ме цепи главата грам ... текили уискити ракии ... и грам не ме цепи, бахти ...
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Батмаааан, батман!!! Някъде и гащите си ще загубиш!!!Аз да се похваля - вчера и днес бяха първите истински хубави пролетни почивни дни.Ходих на мач (бихме), ходих на разходка в новата ни градска градина, днес пак така... кратка разходка в Сливен, преди това по-дълга в Ямбол... Сега празнуваме имен ден...Дай боже всекиму, всеки ден да е така!

Коментар

Оплакване не мога да подкарам сингъла на CoD
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          не разбрах...
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

S_BANKOV написа:
            На кое точно?
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Call of Duty - геймърче го раздава.Оплаквам се пък аз - не можах да настроя автоматично инжекциона, има нещо гнило в Дания.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Оплаквам се пък аз - не можах да настроя автоматично инжекциона, има нещо гнило в Дания.
                От не идеш до Септември и да приключиш сагата.Да се оплача: Калина днес има Имен ден, а аз успях да я видя само за кратко. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ichkin написа:
                  Fuck ... нищо не помня от снощи, нямам телефони, цигари, пари ... само личната карта съм си прибрал ... А хвалбата е, че не ме цепи главата грам ... текили уискити ракии ... и грам не ме цепи, бахти ...
                  Това ми напомня за една моя нова година...Телефон, фотоапарат,цигари, раница и една шапка от Венеция...в мен бяха само парите ми с портфейла...два месеца ми отне докато си намеря всички вещи...голяма лудница....Хвалба: Днес се разходх до Иракли въпреки дъжда...плажа е супер. Аз мислех, че след бурите тази зима ще е заминал но си е хубав както винаги...Оплакване: Много съм изморен днес...
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

emzo написа:
                    Call of Duty - геймърче го раздава.Оплаквам се пък аз - не можах да настроя автоматично инжекциона, има нещо гнило в Дания.
                    Е да де, ама кое Call of Duty?Защото аз съм играл осем или девет ... загубих им бройката ...
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

fihi написа:
                      emzo написа:
                      Оплаквам се пък аз - не можах да настроя автоматично инжекциона, има нещо гнило в Дания.
                      От не идеш до Септември и да приключиш сагата.Да се оплача: Калина днес има Имен ден, а аз успях да я видя само за кратко. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                      Да ти е жива и здрава именичката !!!!
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хвалба: Днес на разходка към Велико Търново..!
                        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

avvasilev написа:
                          emzo написа:
                          Е да де, ама кое Call of Duty?Защото аз съм играл осем или девет ... загубих им бройката ...
                          На 4 и 5, инсталирам ги, мултиплеъра върви без ядове но когато стартирам сингълплеъра ми вика дай диск.Иначе е страшно разпускащто като разтреляш 100 - на души след тежкия работен ден Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                            avvasilev написа:
                            emzo написа:
                            На 4 и 5, инсталирам ги, мултиплеъра върви без ядове но когато стартирам сингълплеъра ми вика дай диск.Иначе е страшно разпускащто като разтреляш 100 - на души след тежкия работен ден Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                            Тегли друг релийз ... няма оправия!Наистина отпуска да трепеш арабски терористи ...

Коментар

emzo написа:
                              ми така е с блатния газ предател на печките :Dп.п. да се похваля - имам нов зъб, т.е. нова коронка и съм един убавец!
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хваля се: Карам Фиат, а не Форд ...

Коментар

Working...
                                X