Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    Оплакването е, че ТОЧНО една семица ще се возя на автобус
    Както се казва честито и лека служба, ама няма нищо свиква се От личен опит ти го казвам.
    emzo написа:
    Следва турбиниране на двигателя
    - Блаженни са вярващите, чувал съм че турбинирани автомобили се движат на нитро- метан, ама на чист метан Сега да се похваля - вчера изчистих дросела, ТПС - а, МАФ-а, всички въздуховоди, нов въздушен филтър+ адаптация като по учебник. Сега Фифи е много отзивчива на моя не лек крак.Оплаквам се - боли ме гърба от цялата тая операция, и чух песента на аксиалния лагер
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

veselin10 написа:
      ilkor написа:
      Meril написа:
      Ама не си сигурен, че ще е една седмица :P :P :P
      Значи ли Илко да тръгва по автокъщите за нова либра ?
      Не Друга съм си харесала:Р

Коментар

Хвалба - голяма разходка си направихме с колеги от форумаХвалба2 - Янко ми направи показно, че и на метан може да се докара 1:1 вървеж.мрън2 - валииии, валииии и пак никва не мога да я свърша
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване:Мислех си,че имам добри познати,защото приятел е силна дума.Но явно и добрите познати стават чужди,ако не ги потърсиш те забравят...Хвалба:Няма,напоследък все нАзад....
          Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
          Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Meril написа:
            Издай де

Коментар

ilkor написа:
              Meril написа:
              Издай де
              Ако не е ’талианска, хич да не я споменава

Коментар

Не е

Коментар

charliii написа:
                  Оплакване:Мислех си,че имам добри познати,защото приятел е силна дума.Но явно и добрите познати стават чужди,ако не ги потърсиш те забравят...Хвалба:Няма,напоследък все нАзад....
                  Животът поднася понякога МНОГО неприятни изненади, не се коси!Хвалба: Днес навъртях пак едни 750 км като на майтап. Направихме една мини среща на "Бяло камъне" с колеги от форума, после ми домъчня за морето и отидох да си потопя пръстчето (изпратих приятел на летището в Бургас), прибрах се преди малко зареден с положителна енергия за цялата идна седмица.Съжалявам че не успях да видя ей тоз горния другар, но следващия път обещавам.

Коментар

Хвалба: днес спрях на закъсал чужденец по пътя София-Самоков в дъжда, обясни ми, че са му откраднали документите с парите, няма пари за храна на децата и т.н., искаше пари на заем. Дадох му наличните 50 лв, а той реши в замяна да ми даде златния си пръстен, поиска ми телефона за да ми върне парите за пръстена и прочие. Продължих към София с доброто чувство и идеята, че съм помогнал на човек в беда.Оплакване: оказа се, че добрия арабски актьор ме е изиграл по стар номер. Не ме е яд за парите, а за кофти чувството от цялата ситуация. Бях готов да му дам парите само за да му помогна, а той сам си пробута "златния" пръстен. Дето се вика, ако не ми го беше дал, нямаше и да видя, че е фалшив и да си живея с чувството, че съм помогнал на човек в беда, а не че съм изигран от арабски/турски търгаш и измамник.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Хваля се: преди седмица се ожених :D Оплаквам се: все още няма от какво Хваля се: бях на почивка във Велинград
                      ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
                      ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
                      Fiat Croma 1.9 16V 2008г.

Коментар

BolgAryan написа:
                        ...измамник.
                        За съжаление животът е такъв...При последното ми пътуване до Германия по пътя на няколко пъти ни спираха предимно турци по същия сценарий - пръстени, часовници ...Добре че знаехме ...

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

SKODA FAVORIT WRC - чудо някакво......200 коня
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Румен_Хинчев написа:
                            Skoda = Беля, беда, повреда, авария (чешки, словашки).Ти ще се ожениш ли за някоя, която се казва Мастия (или нещо по-образно) ?

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Immortal написа:
                              Румен_Хинчев написа:
                              Skoda = Беля, беда (чешки, словашки).
                              Нямам нищо против една беля superb.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Залитам по една 147, та се чудя дали да си вкарам таралеж в гащите. Това не знам дали е за оплакване или хвалене

Коментар

Working...
                                X