Оплакването е, че ТОЧНО една семица ще се возя на автобус
Както се казва честито и лека служба, ама няма нищо свиква се От личен опит ти го казвам.
emzo написа:
Следва турбиниране на двигателя
- Блаженни са вярващите, чувал съм че турбинирани автомобили се движат на нитро- метан, ама на чист метан Сега да се похваля - вчера изчистих дросела, ТПС - а, МАФ-а, всички въздуховоди, нов въздушен филтър+ адаптация като по учебник. Сега Фифи е много отзивчива на моя не лек крак.Оплаквам се - боли ме гърба от цялата тая операция, и чух песента на аксиалния лагер
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Хвалба - голяма разходка си направихме с колеги от форумаХвалба2 - Янко ми направи показно, че и на метан може да се докара 1:1 вървеж.мрън2 - валииии, валииии и пак никва не мога да я свърша
Оплакване:Мислех си,че имам добри познати,защото приятел е силна дума.Но явно и добрите познати стават чужди,ако не ги потърсиш те забравят...Хвалба:Няма,напоследък все нАзад....
Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Оплакване:Мислех си,че имам добри познати,защото приятел е силна дума.Но явно и добрите познати стават чужди,ако не ги потърсиш те забравят...Хвалба:Няма,напоследък все нАзад....
Животът поднася понякога МНОГО неприятни изненади, не се коси!Хвалба: Днес навъртях пак едни 750 км като на майтап. Направихме една мини среща на "Бяло камъне" с колеги от форума, после ми домъчня за морето и отидох да си потопя пръстчето (изпратих приятел на летището в Бургас), прибрах се преди малко зареден с положителна енергия за цялата идна седмица.Съжалявам че не успях да видя ей тоз горния другар, но следващия път обещавам.
Хвалба: днес спрях на закъсал чужденец по пътя София-Самоков в дъжда, обясни ми, че са му откраднали документите с парите, няма пари за храна на децата и т.н., искаше пари на заем. Дадох му наличните 50 лв, а той реши в замяна да ми даде златния си пръстен, поиска ми телефона за да ми върне парите за пръстена и прочие. Продължих към София с доброто чувство и идеята, че съм помогнал на човек в беда.Оплакване: оказа се, че добрия арабски актьор ме е изиграл по стар номер. Не ме е яд за парите, а за кофти чувството от цялата ситуация. Бях готов да му дам парите само за да му помогна, а той сам си пробута "златния" пръстен. Дето се вика, ако не ми го беше дал, нямаше и да видя, че е фалшив и да си живея с чувството, че съм помогнал на човек в беда, а не че съм изигран от арабски/турски търгаш и измамник.
За съжаление животът е такъв...При последното ми пътуване до Германия по пътя на няколко пъти ни спираха предимно турци по същия сценарий - пръстени, часовници ...Добре че знаехме ...
Коментар