Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача: Днес ми прекъснаха почивката с думите" Митак, да знаеш "една мома" те изкара виновен за ...." И направо откачих, защото нямах вина за нищо. Не ми се нравят подобни изпълнения от страна на сгафили индивиди, да излизат други виновни. Запалих колата, газ и хоп на работа. Влязох с гръм и звъня на тая мърла да излиза да се разберем, кой е виновен и кой изкарва виновни другите когато сгафи. Да обаче момата каза" е ся детска градина", нищо не съм казала ..шефа се заблудил. Споменах и че заради нея съм дошъл и да излиза, а тя "нямам време сега и затвори". Да ма утре ще я видя!Ей навсякъде има такива гниди, които правят кариера с дупета и ако сбъркат някъде, друг е виновен!!!
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Оплаквам се:По новините казаха ,че Азис бил герой за децата и можело да се пуска по училищата...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
        Оплаквам се:По новините казаха ,че Азис бил герой за децата и можело да се пуска по училищата...
        Оплаквам се:цял ден във фейсдудука се разнася новата песен на горния чалга изпълнител,със сбъркана сексуална ориентация и наднормено тегло.Не че не слушам чалга,ама тоя много го мразя !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплаквам се : отново съборих същия лагер на главината който преди две седмици бях съборил. Смених го с чисто нов и след едва 130км, отново греда. Този път се беше стопил целия пластмасов сепаратор , и утре ще се купува нов. За сега съм с 27лв назад за един комплект лагери, да видим утре колко ще ми излезе и колко ще изкарам с новите .

Коментар

Похвал: Капацуната вече е с нови свещички. 5 броя. Изчезна едно наскоро появило се леко придърпване при натискане на педала на газта. И може би си втълпявам, но като че ли върви по-добре Ся и разхода ако падне

Коментар

Айде и аз да се похваля: днеска изписаха малкия от родилното.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Immortal написа:
                Похвал: Капацуната вече е с нови свещички. 5 броя. Изчезна едно наскоро появило се леко придърпване при натискане на педала на газта. И може би си втълпявам, но като че ли върви по-добре Ся и разхода ако падне
                Ставаш нагъл вече ... още колко да пада този разход?
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хваля се Оставих си мъжа без кола :P

Коментар

Оплакването е, че ТОЧНО една семица ще се возя на автобус В Пловдив се оглеждайте за софийска либра

Коментар

ilkor написа:
                      Оплакването е, че ТОЧНО една семица ще се возя на автобус В Пловдив се оглеждайте за софийска либра
                      Ама не си сигурен, че ще е една седмица :P :P :P

Коментар

Meril написа:

Коментар

z_sutrov написа:
                          Айде и аз да се похваля: днеска изписаха малкия от родилното.
                          Пусни някоя снимка де....
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ilkor написа:
                            Meril написа:
                            Значи ли Илко да тръгва по автокъщите за нова либра ?
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

avvasilev написа:
                              Immortal написа:
                              Ставаш нагъл вече ... още колко да пада този разход?
                              Стой та гледай, как ще падна 2лв под него Хвалба - вече зареждам между 11 и 12кг метан, трябва да ми стигат за 250км извънградско и 150 градско. Следва турбиниране на двигателя
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хвалба : снощи продадох джантите. Интересното е че ще се слагат на уникално трабантче с 280 коня идващи от 2.0 16v турбо мотор оплакване: рано е а не ми не спи...
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X