Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване:Днес колата ме предаде,че едвам се прибрах от Сливен-като загрее,губи мощност и гасне.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Хвалба: В момента колата мисля, че вече е оборудвана на 100% според изискванията на КАТ: ВинеткаГражданска отговорностГодишен технически прегледГуми с добър грайферВсички светлини до последната изрядни! (Днес смених единия габарит на стопа)ЖилеткаАптечка - оборудвана!!!(Вътре има дори Упсарин и аналгин поставени от мен естествено )Напомпана резервна гума с крик и ключ за болтоветеПроверен и изряден пожарогасител със съответните стикериСветлоотразителен триъгълник Дано не си намерят пак някоя щуротия да ме глобят...Оплакване: Имам биалета за смяна... Хвалба: След 2 дни ме очаква пътешествие и 4 дни почивка )))
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
        Хвалба: В момента колата мисля, че вече е оборудвана на 100% според изискванията на КАТ: ВинеткаГражданска отговорностГодишен технически прегледГуми с добър грайферВсички светлини до последната изрядни! (Днес смених единия габарит на стопа)ЖилеткаАптечка - оборудвана!!!(Вътре има дори Упсарин и аналгин поставени от мен естествено )Напомпана резервна гума с крик и ключ за болтоветеПроверен и изряден пожарогасител със съответните стикериСветлоотразителен триъгълник Дано не си намерят пак някоя щуротия да ме глобят...Оплакване: Имам биалета за смяна... Хвалба: След 2 дни ме очаква пътешествие и 4 дни почивка )))
        А комплект резервни крушки имаме ли?Кво ши прайм сега - ето на, стопчето ви току що е изгорЕло?Ха ха ха...

Коментар

Immortal написа:
          kiselo написа:
          А комплект резервни крушки имаме ли?Кво ши прайм сега - ето на, стопчето ви току що е изгорЕло?Ха ха ха...
          Хвалба: Имамееее )))) За къси за стопове за мигач, габарити и всякакви една цяла кутийка
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хвалба - от преди малко, мога вече да мятам мартеницата
            Прикачени файлове
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Щъркела трябва да е в полет, иначе ще си мързелив цяла година ... Това Стило няма ли да го махнеш от гаража вече?
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

той литна ве, ама от телефона е мъка да се качват снимки - мрънпък и мързелът е хубаво нещо нищо не махам
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

avvasilev написа:
                  emzo написа:
                  Щъркела трябва да е в полет, иначе ще си мързелив цяла година ...
                  А аз още на 3-ти март видях цяло ято щъркели. Кацнали. Не бяха в полет. Ясна работата... :D

Коментар

kiselo написа:
                    Само не разчитай много на тези лекаства в аптечката, защото нали знаеш като се напече яко колата тея химии как ще станат на нещо друго ама не и лекарство . Огледай им дипляните кое до колко температура държи.

Коментар

Immortal написа:
                      avvasilev написа:
                      emzo написа:
                      Щъркела трябва да е в полет, иначе ще си мързелив цяла година ...
                      А аз още на 3-ти март видях цяло ято щъркели. Кацнали. Не бяха в полет. Ясна работата... :D
                      Дидо,Дидо,тежка година те чака. :D
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Хвалба:Стилото нааай накрая тръгна и вече върви както си трябва след смяна на мозъка(ECU) Оплакване:Не беше евтино
                        Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                        Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

кола

Що пък сменя / мозъка(ECU/на Стилото .Толкова ли беше зле а и колко ти взеха .
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                            Що пък сменя / мозъка(ECU/на Стилото .Толкова ли беше зле а и колко ти взеха .
                            Ами беше си бая зле... в смисъл след 2000 оборота придърпваше, хълцаше и кво ли още не Иначе компа ми излезна 520 левчета... а за монтирането ми взеха 50... като ми смениха и едно жило на шофьорската врата че не щеше да се отваря Хвалба:С новия комп дойде и ключ с вградено централно и за мое голямо учудване даже и работи(моя беше чист без ни едно мопче по него)... обмислям варианта да спра да ползвам алармата
                            Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                            Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

оплакване: Някой кретен ми е счупил задната броня с теглич
                              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Хвалба:Проблема до тук се оказа бензинова помпа-едвам вдигна 0,2 бара.Оплакване:Струва 350лв. целия комплект,а за работа и диагностика ...?
                                Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                                ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Working...
                                X