Хвалба:Всичко по спирачната система е новичко - дискове отпред и отзад, накладки, жилата на ръчната, компютъра на АБС.Хвалба 2:Успях да си регулирам ръчната перфектно.Хвалба 3:Нямам от какво да се оплача! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Фаля се - след 3 дена тракдейско каране на Серес, най - добрите времена за трите дена......Приятно е някак си когато пред теб са само 155-ца за 200 бона, и Порше за 100, и двете направени за професионално каране........Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Фаля се - след 3 дена тракдейско каране на Серес, най - добрите времена за трите дена......Приятно е някак си когато пред теб са само 155-ца за 200 бона, и Порше за 100, и двете направени за професионално каране........Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Фаля се - след 3 дена тракдейско каране на Серес, най - добрите времена за трите дена......Приятно е някак си когато пред теб са само 155-ца за 200 бона, и Порше за 100, и двете направени за професионално каране........първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
avvasilev написа:Immortal написа:Прекарах няколко невероятни часа в още по-невероятна компания!Благодарение на Румен Хинчев и Красимир_79!
Коментар
-
Оплакване: Писна ми - цел ден кебапчета и бири...Хвалба: Седнал съм на пържоли и домашна кайсиева със салатка.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ivailo rachev написа:Оплакване:отказвам цигарите(не съм пушил 3 дена)и така ми се ще да запаляКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
avvasilev написа:Immortal написа:Прекарах няколко невероятни часа в още по-невероятна компания!Благодарение на Румен Хинчев и Красимир_79!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар