Оплакване - на излизане от Гурково днес по хубавия мост с ямите понеже карах с около 100 км/ч ми се деактивира бутона за прекъсване на запалването и не искаше да включи.Хвлаба - бързата ми мисъл ме насочи към него и като видях ,че не става веднага извадих двойното реле и закачих един ластик на котвата за да се докопам до Казанлък.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Най-после имам ФЕС 3.4.2 Оплакване: Преди месец смених носач и биалета...В A*M-Auto в Люлин ми се кълняха как биалетата която ми предлагат е супер качество въпреки, че е някаква безизвестна марка...Аз исках OCAP или TRW а ме убедиха да си купя тази другата защото нямали тези които искам аз...Е месец по късно същата тази биалета с безизвестна марка е за смяна...направо съм бесен...Прикачени файловеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
emzo написа:Мрън - началника ме подхвана рано заранта да гледаме печката (Лагуна 2 дци)Хвалба - конструктивно не се различава много от всеки комън рейл двг и вече му отстраних 3 от 10 набелязани проблема.Взема да отворя един сервиз накрая п.с. накрая на деня, ще му дам сметкатаEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Хвалба: Времето е СУУУУУПЕЕЕРРР ))Хвалба: Разглобих и си оправих шофьорската врата. Вече няма какво да дрънка вътре и се затваря с поглед Изчистих и всички възможни грешки и т.н. с новия ФЕС. Има опция дори да си напиша след колко КМ сървиса да ми изпищи че трябва да сменям маслото и съм си го настроил и него вече Имах 345345 грешки на еърбеците...всичките са ликвидирани освен тази за кантара...за нея лек все още нямам...Хвалба: Отивам в гората за кокичета с фотоапарата Оплакване: Ужасно ме болят очите...утре съм на работа в 05:00ч...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Бахти, какъв го ядох с летните гуми, не е истина ... Първо:Заради новите дискове и накладки джантите не стават, опират лепящите баланси отвътре ... това го оправиха гумаджиите ... После:установих, че имам две замазани резби на главината, които развалят болтовете ... отложих слагането на летните гуми докато намеря метчик и плашка с пододящи параметри ... бесен съм! Горното е оплакванеI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
emzo написа:Мрън - началника ме подхвана рано заранта да гледаме печката (Лагуна 2 дци)Хвалба - конструктивно не се различава много от всеки комън рейл двг и вече му отстраних 3 от 10 набелязани проблема.Взема да отворя един сервиз накрая п.с. накрая на деня, ще му дам сметкатаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Вчера се прибирах към София от отпуска/ да си брой за хвалба, представети си пуснахаме / и на Луковит, така я треснах отдолу че си представях вече мазна струя зад мен и даващ пари за рапатрак, но за късмет само праснах носача.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар