Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - на излизане от Гурково днес по хубавия мост с ямите понеже карах с около 100 км/ч ми се деактивира бутона за прекъсване на запалването и не искаше да включи.Хвлаба - бързата ми мисъл ме насочи към него и като видях ,че не става веднага извадих двойното реле и закачих един ластик на котвата за да се докопам до Казанлък.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

кола

Натиска ли го да се включи Той е като бутон .
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Хвалба: Най-после имам ФЕС 3.4.2 Оплакване: Преди месец смених носач и биалета...В A*M-Auto в Люлин ми се кълняха как биалетата която ми предлагат е супер качество въпреки, че е някаква безизвестна марка...Аз исках OCAP или TRW а ме убедиха да си купя тази другата защото нямали тези които искам аз...Е месец по късно същата тази биалета с безизвестна марка е за смяна...направо съм бесен...
        Прикачени файлове
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Мрън - началника ме подхвана рано заранта да гледаме печката (Лагуна 2 дци)Хвалба - конструктивно не се различава много от всеки комън рейл двг и вече му отстраних 3 от 10 набелязани проблема.Взема да отворя един сервиз накрая п.с. накрая на деня, ще му дам сметката
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо, благодаря ти за разходката вчера.Добре се разтоварих от скучното ми ежедневие.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

emzo написа:
              Мрън - началника ме подхвана рано заранта да гледаме печката (Лагуна 2 дци)Хвалба - конструктивно не се различава много от всеки комън рейл двг и вече му отстраних 3 от 10 набелязани проблема.Взема да отворя един сервиз накрая п.с. накрая на деня, ще му дам сметката
              Аз се чудя какво го мислиш още. До сега вече да беше го отворил. Оплакване: много топло стана изведнъж.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                Оплакване: много топло стана изведнъж.
                Стига бе... Аз толкоз да му се радвам на топлото Оплакване: Не е станало достатъчно топло още Хеалба: Вчера си изкарах страхотно от сутринта до вечерта.

Коментар

Хвалба - сглобих си кабел за газовата без пари, благодарение на оня писал преди мен.За нов ори искат 60лвЗа сглобка - 25 лв---------Изхабих малко служебна нафта, ама не върви таз лагуна 150 коня ааа ууу, умряла работа.Хвалба:лято ееееее
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: Времето е СУУУУУПЕЕЕРРР ))Хвалба: Разглобих и си оправих шофьорската врата. Вече няма какво да дрънка вътре и се затваря с поглед Изчистих и всички възможни грешки и т.н. с новия ФЕС. Има опция дори да си напиша след колко КМ сървиса да ми изпищи че трябва да сменям маслото и съм си го настроил и него вече Имах 345345 грешки на еърбеците...всичките са ликвидирани освен тази за кантара...за нея лек все още нямам...Хвалба: Отивам в гората за кокичета с фотоапарата Оплакване: Ужасно ме болят очите...утре съм на работа в 05:00ч...

Коментар

Бахти, какъв го ядох с летните гуми, не е истина ... Първо:Заради новите дискове и накладки джантите не стават, опират лепящите баланси отвътре ... това го оправиха гумаджиите ... После:установих, че имам две замазани резби на главината, които развалят болтовете ... отложих слагането на летните гуми докато намеря метчик и плашка с пододящи параметри ... бесен съм! Горното е оплакване
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

emzo написа:
                        Айде отваряй сервиз,че да ме вземеш на работа !
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Вчера се прибирах към София от отпуска/ да си брой за хвалба, представети си пуснахаме / и на Луковит, така я треснах отдолу че си представях вече мазна струя зад мен и даващ пари за рапатрак, но за късмет само праснах носача.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Страхотен слънчев ден, успях да навъртя 30 км. с колелото....

Коментар

Хвалба: ИМАМ СИ СЪРФ!!!!!!!!!!!Лятото ще съм ей така:(Иска ми се )Оплакване:Още е много студена водата...
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Оплакване: Изморен съм!Хвалба: Ето какво си намерих днес в гората с приятна компания
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X