По-скоро по-средата е истината.Ама искам още надоле разхода, че да компенсира спънатия вървеж. Ще пробвам и с ТАП и ако не ми хареса - LPG
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Гоооляма хвалба - от 26.80лв за 100км градско, паднах на 11лв.Дреме ми на турбото, дето го нямам, че Нм са по-малкоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
emzo написа:По-скоро по-средата е истината.Ама искам още надоле разхода, че да компенсира спънатия вървеж. Ще пробвам и с ТАП и ако не ми хареса - LPGAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Айде ся...За 5-6лв разлика на 100км отгоре, предпочитам турбаланчо да пее, и да не мириша на...Кога си горил с турбалана 26.80 на градско ти бе... Кво ми сравняваш разход на бензин и на метан - на евтиното - с най-скъпото...При мене в момента - средно 7,5/100 Х 2,6лв = 19,50 Освен това твоите 11лв не са толкова, а поне 1-2 отгоре, заради бензина дето на го смяташ.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
На Емо разходът му е много висок за тази кола и този двигател. Има нужда от доста настройки и адванс-процесор.Моят разход го има отдолу в подписа ми.Смесено каране, сметнете 6 кила по 1.70 колко е. Пък върви, не е като да не върви.Днес я тествахме колко ще вдигне на метан - по GPS - 175 km/h, по километраж 190... повече не щя - по равното на магистралата.Това да се счита за оплакване Хвалба: Днес си направихме много хубава разходка до Бачковския манастир, хапнахме, пийнахме... взех си сладко от диви малини и сега ще си намажа една филийка със масло, кашкавал и отгоре сладко :P
Коментар
-
Измих Марчето и се оказа, че била синя като всичко хубаво на този свят! :DПри състоянието на улиците след два дни трябва да повтарям упражнението...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Измих Марчето и се оказа, че била синя като всичко хубаво на този свят! :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
хвалба: попътувах с един мноооого добър познат беше супер приятно! Е, имаше и малко премеждия в края на пътуването, ама добре, че не бяха вчера и добре, че се случиха в СофияAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:хвалба: попътувах с един мноооого добър познат беше супер приятно! Е, имаше и малко премеждия в края на пътуването, ама добре, че не бяха вчера и добре, че се случиха в СофияManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Хвалба: Направих много яка разходка днес Оплакване: Навсякъде ми показва, че имам някаква препълнена квота и нито мога да изпращам нито да приемам файлове (снимки) нито да качвам...Същото ми го показа и за друг потребител като се опитах да му пратя нещо...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар