Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По-скоро по-средата е истината.Ама искам още надоле разхода, че да компенсира спънатия вървеж. Ще пробвам и с ТАП и ако не ми хареса - LPG
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Гоооляма хвалба - от 26.80лв за 100км градско, паднах на 11лв.Дреме ми на турбото, дето го нямам, че Нм са по-малко
      Айде ся...За 5-6лв разлика на 100км отгоре, предпочитам турбаланчо да пее, и да не мириша на...Кога си горил с турбалана 26.80 на градско ти бе... Кво ми сравняваш разход на бензин и на метан - на евтиното - с най-скъпото...При мене в момента - средно 7,5/100 Х 2,6лв = 19,50 Освен това твоите 11лв не са толкова, а поне 1-2 отгоре, заради бензина дето на го смяташ.Сега не ми скачайте с Дидо, моля ви се Пак повтарям - 15 години карах коли на пръдня, вече не ща, мерси....
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

emzo написа:
        По-скоро по-средата е истината.Ама искам още надоле разхода, че да компенсира спънатия вървеж. Ще пробвам и с ТАП и ако не ми хареса - LPG
        И кат се помъчиш 1 година да направиш от това кола, ще се върнеш на печката, помни ми думата!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
          Айде ся...За 5-6лв разлика на 100км отгоре, предпочитам турбаланчо да пее, и да не мириша на...Кога си горил с турбалана 26.80 на градско ти бе... Кво ми сравняваш разход на бензин и на метан - на евтиното - с най-скъпото...При мене в момента - средно 7,5/100 Х 2,6лв = 19,50 Освен това твоите 11лв не са толкова, а поне 1-2 отгоре, заради бензина дето на го смяташ.
          Чисто градско под 10 не пада зимата, пролетно е около 8.5, а лятно с климатик отива над 9.Средния ми разход и на мен е нисък, но той не ме грее.Основно карам в града, където разлика между турбинирана и атмосферна кола НЕ усещам.Бензина ... разхода на бензин е смешен, това е метан, няма течно състояние и мога да превключа на метан на 5гр., дори мога да запаля при отрицателни температури.Околната темп вече е над 5гр.Може и да мина на дизеляк, но:1. трябва да е адски тих2. да няма грам вибрация на празен ход3. да потегля без грам вибрацияТакъв италиански не съм видял, само не знам 159ките дали отговарят на тези изисквания, но силно се съмнявам.Виж i40 е моята кола, след ..... 10 години Мрън - Явор ме накара да се обяснявам като млада ученичка
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На Емо разходът му е много висок за тази кола и този двигател. Има нужда от доста настройки и адванс-процесор.Моят разход го има отдолу в подписа ми.Смесено каране, сметнете 6 кила по 1.70 колко е. Пък върви, не е като да не върви.Днес я тествахме колко ще вдигне на метан - по GPS - 175 km/h, по километраж 190... повече не щя - по равното на магистралата.Това да се счита за оплакване Хвалба: Днес си направихме много хубава разходка до Бачковския манастир, хапнахме, пийнахме... взех си сладко от диви малини и сега ще си намажа една филийка със масло, кашкавал и отгоре сладко :P

Коментар

Хвалба - Вчера си направих хубава разходка до с.Енина.Бях на гости на един приятел.Много красиво и спокойно място.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: Ей сега излизам и отивам на автомивка Хвалба 2: Навън пече супер яко слънце направо ме зарежда на 100% Хвалба 3: Очертава се поредния фото ден
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хвалба - 26гр на слънце в Ямбол ситихвалба - с арни хора съм в момента
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Измих Марчето и се оказа, че била синя като всичко хубаво на този свят! :DПри състоянието на улиците след два дни трябва да повтарям упражнението...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хваля се - вече имам втори ключ за Либрата...оплаквам се - 120 лева ключа...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Измих Марчето и се оказа, че била синя като всичко хубаво на този свят! :D
                        Собственоръчно измих колата и се оказа, че не е червена като всичко хубаво на този свят. И няма как да стане червена, защото е сива . Както мъдро заключи един комшия, потомствен ЦСКА-р: "Срамота! Да смениш онази хубава, голяма, ЧЕРВЕНА кола за този малък, сив опел?!"
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

хвалба: попътувах с един мноооого добър познат беше супер приятно! Е, имаше и малко премеждия в края на пътуването, ама добре, че не бяха вчера и добре, че се случиха в София
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                            хвалба: попътувах с един мноооого добър познат беше супер приятно! Е, имаше и малко премеждия в края на пътуването, ама добре, че не бяха вчера и добре, че се случиха в София
                            Е значи с ви се случили хубави неща на теб и твоя познат. Поне поляхте ли случката?Хваля се: Взех задните две части от бронята за Марчето. Също така взех и бенз. помпа за бравата и подлакътник от мареа, едва го свалих, па си представям как ще го монтирам. Оплаквам се: Марчето ще влиза в бокса след скъсан ангр. ремък. И ся пак да са поФаля: очертава се маратон от силни вечери в края на другата седмица. Дано остана жив след това.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Супер неделя.Измих колата.Направих обиколка из Странджата с приятели.Чудесно време....
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хвалба: Направих много яка разходка днес Оплакване: Навсякъде ми показва, че имам някаква препълнена квота и нито мога да изпращам нито да приемам файлове (снимки) нито да качвам...Същото ми го показа и за друг потребител като се опитах да му пратя нещо...
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X