Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гледам колегите гори си мерят разхода , та да ви се се похваля и аз с моя - 8,2-8,7 газ с натоварена кола и скорост до 120, като от 100км - 15-20 са ми градско, с обикновена газова и турски изпарител , без да е скопена колата(това да се зачита за ХВАЛБА) . Оплакване : платих си днес данъка, и за кола 1,6 90 коня без катализатор е 46,20 като с отстъпката заплатих 43,89 . Оплакване : предишния собственик от същата община за същата кола 2 години под ред без отстъпки е плащал 35лв , как става тази разлика от 10лв един господ знае. Явно тази година има увеличение в данъците .

Коментар

Днес заредих бутилката до горе - 275км градско и допълних 27,17л (Бутилката празна събра 41л) като сметнах - 9.88л/100км при положение че все повече ми се отпуска крака Вероятно по топлото време си оказва значение.Лошото е че тия 275км ги навъртях за 5 дена и това е перманентно И хвалбата е тук - газта е паднала на 1.35, а на еко си заредих за 1.32 с картата

Коментар

Оплакване: Една позната сутринта във Фейс каза че деня щял да бъде дълъг, е наистина беше дълъг....Хвалба: Сега ще легна да се наспя пък на всичко останало м.....а му...
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплакване: Немога да гледам дори първия старт на F1. Тъпото Film+,няма онлайн излъчване.Надявам се алтернативните ми сайтове утре да не ме издънят,макар че няма да е на български. Ако някой знае,как се гледа Film+ онллайн да сподели.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
            Оплакване: Немога да гледам дори първия старт на F1. Тъпото Film+,няма онлайн излъчване.Надявам се алтернативните ми сайтове утре да не ме издънят,макар че няма да е на български. Ако някой знае,как се гледа Film+ онллайн да сподели.
            Можеш да гледаш запис по БНТ2 от 10:30 мисля, че беше студиото

Коментар

curko написа:
              kal0yanch40 написа:
              Можеш да гледаш запис по БНТ2 от 10:30 мисля, че беше студиото
              Да,ама спорта се гледа на живо,записа няма същата тръпка.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

emzo написа:
                Бутилката ми стигна за 95км, от които 15 градско, другото с 100-110-120 за 8.89лвили сметнато на 100 - 9.35лв
                Баси...Аз от София до Бургас трябва 4 пъти да зареждам. Голяма досада.Хвалба: Днес най-накрая трябва да изляза от бокса с нов маховик и съединител и нова предница Дано не се обърка нещо, че нямам търпение вече.
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

@Geraka - имам един авер с такова зверче, под 12/100 градско не пада, ама вървиииииихвалба - почти оздравях, днес мисля да направя разходка из Аязмото, че времето е пролетноооооооооооооооhttp://youtu.be/y-hNo2i3jdw
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: Днес дъщеря ми има рожден ден. Става на 13Оплаквам се: Ще има "пуберкупон" в къщи
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

хвалба - почти оздравях, днес мисля да направя разходка из Аязмото, че времето е пролетноооооооооооооооhttp://youtu.be/y-hNo2i3jdw[/quote]и ние ще се разходим до аязмото днес, че в къщи малкия подивява-хвалбаоплакване: мина една гадна и дълга нощоплакване: деня не заппочва добре

Коментар

Имам някакъв проблем с Фифата Кабели,свещи..гаден бензин нанай си Не,че разбирам ама ма..а му сега и капака на двигателя не мога да си отворя Всичко беше оплакване.Времето е СУПЕЕР :D
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Оплакване:трябваше да дам около 500лв по предницата и за термостат.Хвалба: на първо возене всичко изглежда много по-добре, но времето ще покаже.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Хвалба: От как съм взел апарата всяка свободна минута ми преминава в стреляне по нещо... Хвалба 2: Заради апарата ходя на доста хубави места Ето една постна снимка...днес водих фуфу да види как изглежда залеза от нос Калиакра...Хвалба 3: Вече половината ми познати са със wallpapers на снимки които нащраках последните дни ПС. Започвам да се вманиачавам....
                            Прикачени файлове
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Гоооляма хвалба - от 26.80лв за 100км градско, паднах на 11лв.Дреме ми на турбото, дето го нямам, че Нм са по-малко
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Гоооляма хвалба - от 26.80лв за 100км градско, паднах на 11лв.Дреме ми на турбото, дето го нямам, че Нм са по-малко
                                Сега може да ти паднат месечните разходи за гориво или да ти се вдигнат изминатите километри При мен май второто се получава

Коментар

Working...
                                X