Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз отдавна не съм се хвалил - след последните донастройки - при чисто градско, в задръствания, много къси разстояния и студена кола - залепва на 10-ка. С други думи - ръкавица в лицето на метана - 13.6 лева за 100 км. И голямото оплакване - контузия в десния лакът ме мъчи вече втори месец!

Коментар

///// написа:
      Аз отдавна не съм се хвалил - след последните донастройки - при чисто градско, в задръствания, много къси разстояния и студена кола - залепва на 10-ка. С други думи - ръкавица в лицето на метана - 13.6 лева за 100 км. И голямото оплакване - контузия в десния лакът ме мъчи вече втори месец!
      Ако ми изгори Капата 13 лв на 100 и направо я подарявам на първия срещнат Това беше хвалба Хвалба: Днес навърших 40. До тук с поумняването...почва оглупяването вече Оплакване: Адски съм уморен!

Коментар

Хвалба: Преведоха заплатата и заредих до горе)))

Коментар

Да се похваля и аз поне веднъж в тази тема.Другата седмица в семейството пристига заместник на Мондеото, с което утре се разделяме. Новият член ще е Ford Kuga 2.0 CDTI 4x4 Automatic :D
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

Да се оплача...не мога да си изкарам от главата мисълта за Мултипла на метан.

Коментар

emzo написа:
              Хвалба - 1ви разход на пръ*ня 9.2лв/100 със скорост 100км/ч и няколко отсечки с по 130.
              Малко множко ми се струва!С-я/Ст.Загора - 14.40лв. или иначе казано 9кг., със същата скорост, на сегашните цени на пръ*нята.Т’ва да се счита за хвалба.Продължавам с хвалбите: Предстоят ми два дена да попътувам. Утре ще си взема щерката вкъщи, а в неделя ще ходя да взема някои неща за Марчето и за Бравата. Малко по-малко да почвам да ги стягам.Пак се хваля: В неделя ще имам стра’отна компания. Ще пътувам с мн. добър познат. :D Вчера се видях случайно с един мнооооо убав чиляк, жалко че нямахме време да полафим повечко.В службата малко по малко нещата започват да си идват на мястото, което няма как да не ме радва.В преповдигнато настроение съм и ми е някак си странно, дано не ми мине котка път и сегашното ми състояние да се запази по-дълго време!Аде и едно поздравче!
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

:D Да се похваля: плуването ми се отразява мн положително. Бях забравил какво е да си тонизиран.хвалба: на прегледа се оказа, че горе-долу нещата не са толко зле...за 4 години ще се размина с носач и външен накрайник. Имам и едни лагери на заден мост, ама за тях си знам отдавна.Като цяло няма забележки по окачването, освен изброените

Коментар

fihi написа:
                  Малко множко ми се струва!С-я/Ст.Загора - 14.40лв. или иначе казано 9кг., със същата скорост, на сегашните цени на пръ*нята.Т’ва да се счита за хвалба.
                  Aми толкоз ми го настроиха, колкото да не е без хич, след 1000км пак, също така нямам адванс процесор.Бутилката ми стигна за 95км, от които 15 градско, другото с 100-110-120 за 8.89лвили сметнато на 100 - 9.35лвАз тоз маршрут с по-ниско от 11лв не съм го минавал на нафта и съм карал с 80-90 като бабичка, без резки ускорения, за да не вдигне повече от 4/100 - хвалбаА сега газта до долу - не че върви на метан де - мрънВ Сливен събра 4.35кг, в Стз събра 5.26кг.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Голямо оплакване: като чета к’ви са тия разходи на emzo и fihi за по 10-15лв ми иде да се гръмна...Хора, зАпрете се малко! . Мен за 15лв бензин не ще да ми се отключи капачката на резервоара . оплакване: коментарите на въпросните 2-ма по-горе споменати господа ме карат да се замислям сериозно в/у алтернатива на бензина...Аз с 15лв не мога до Пловдив да стигна, нашия за Стара Загора ми говори... :D

Коментар

Фихито, отчиташ ли, че при нас метанът е на цена 1.70 лв/кг, а при вас е под 1.50 ?Иначе и аз смятам, че разходът на Емо е алко по-висок от нормалното, но мисля че след 500 км всичко ще си дойде на мястото.Хваля се: ПЕТЪК ЕЕЕЕЕЕЕ

Коментар

Оплаквам се - 3 дена бях отпуск и са ми оставили работа за целия китайски народ, ама както каза колегата по-горе Петък е.Дидо, шефЪ още ли не ти пуска ® ........... интернет деееее
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мораториум... докато не си свърша доклада - по 30 минути сутрин и вечер за пощата... добре че са тия умни телефони Това беше хвалба и оплакване

Коментар

emzo написа:
                            Aми толкоз ми го настроиха, колкото да не е без хич, след 1000км пак, също така нямам адванс процесор.Бутилката ми стигна за 95км, от които 15 градско, другото с 100-110-120 за 8.89лвили сметнато на 100 - 9.35лв
                            И аз съм без адванс процесор. И що сложи малка бутилка бре, по голяма не можа ли да намериш?
                            Immortal написа:
                            Фихито, отчиташ ли, че при нас метанът е на цена 1.70 лв/кг, а при вас е под 1.50 ?
                            Дидо, бре тука е 1.58лв./кг..Оплакване: От 01.04.2012г. Пръ*нята ще и вдигат цената.
                            Manowar - Татко

Коментар

Ами трябваше ми ква да е бутилка, да почнем да монтираме инжекциона.Сега ще сложа още една 40литра и нещата ще заспят.Хвалба - и да го вдигнат пак ще ми е по-евтино от преди и пак ще е по-евтино и от дизела и бензина.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

curko написа:
                                Голямо оплакване: като чета к’ви са тия разходи на emzo и fihi за по 10-15лв ми иде да се гръмна...Хора, зАпрете се малко! . Мен за 15лв бензин не ще да ми се отключи капачката на резервоара . оплакване: коментарите на въпросните 2-ма по-горе споменати господа ме карат да се замислям сериозно в/у алтернатива на бензина...Аз с 15лв не мога до Пловдив да стигна, нашия за Стара Загора ми говори... :D
                                Брат, аз с тия 15лв. стигам от София до Септември и обратно със средна скорост 130км./ч.Т’ва си е жива ХВАЛБА!
                                Manowar - Татко

Коментар

Working...
                                X