Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да си се оплача, ама качествено: На братовчедка ми в Италия от мобилния оператор й подариха айфон 4 и галакси с2. Тук за тия телефони даваме близо 2000лв. а там си плащаш смешен абонаментен план!!!

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
      Не мога да изпращам ЛС ето какво излиза :Ran into problems sending Mail. Response: 452 4.3.1 Insufficient system storage DEBUG MODELine : 143File : smtp.phpС два различни браузъра е така.
      Оправих го - Можете да ме похвалите И хвалба на всички които ми сигнализираха

Коментар

Похвал-утре съм на театър .Надявам се да се посмея от сърце.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Минаха едва 5 месеца от както бях кум, и преди час приех още една покана за кумство :D . Май месец пак ще има опа иху, давай куме .
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Хваля се: Доживяхме и това:"Emzo: Хах, оди да ореш нивите бе, с тая нафта :Д "

Коментар

Ихууу: Имали сме заместител на Мултипла http://www.cars.bg/u463479

Коментар

Immortal написа:
                Хваля се: Доживяхме и това:"Emzo: Хах, оди да ореш нивите бе, с тая нафта :Д "
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аууу как ме изкопира нагло от фейсбук-а, ни тЪ е срам ! Готви се утре да пробваме чейнджър и да почерпиш Тъй, тъй, нафтата е за тракторите кеф - отпуск съммрън - трябваше да е болничен ама ....
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквае: Тежка диагноза още преди да съм покарал новата кола - маховик и съединител за смяна Хвалба: Купих ги вече и сега остана само да се сменят.
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                      Оплаквае: Тежка диагноза още преди да съм покарал новата кола - маховик и съединител за смяна Хвалба: Купих ги вече и сега остана само да се сменят.
                      Ами иделано, ся директно можеш да мапваш на спокойствие :D.Оплакване: преди малко олекнах с 240+ лв за семестриалната такса...
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалба: взех си изпита по английски с 86 точки от възможни 100

Коментар

vili151279 написа:
                          Честито и да почерпиш. :D
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

vili151279 написа:
                            Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                            Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

vili151279 написа:
                              Хау ар ю?Хваля се:Тази седмица съм нощна и ми е добре.Оплакване:Може и да се наложи да работим и събота и неделя.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба: Като гледам тези дни ще мога да извадя най-накрая новите си обувчици от бокса, идва пролееет :D
                                Más vale tarde que nunca
                                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Working...
                                X