Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Имах забит болт в задна дясна гума След гумаджия в 7.00 сутринта и 10 лв проблеми няма :DПак съм на работа
    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Оплакване:рейката ми се разтропа и ще трябва да я рециклирам. това значи, че ще трябва да дам около 250лв за рециклиране и демонтаж-монтаж.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

dkenanova написа:
        Оплакване: Имах забит болт в задна дясна гума След гумаджия в 7.00 сутринта и 10 лв проблеми няма :D
        Тва в София като ви казвам че не е живот, не вярвате.За абсолютно същото нещо на брат ми миналата седмица в Ямбол му взеха 3 лева, и той недоволстваше, защото му се видели много за 1 минута работа.Извадили са болта, навряли са му фитила, донапомпили са гумата и айде. Без да я свалят от колата даже.Предполагам че и при теб е било същото.

Коментар

Immortal написа:
          dkenanova написа:
          Оплакване: Имах забит болт в задна дясна гума След гумаджия в 7.00 сутринта и 10 лв проблеми няма :D
          Тва в София като ви казвам че не е живот, не вярвате.За абсолютно същото нещо на брат ми миналата седмица в Ямбол му взеха 3 лева, и той недоволстваше, защото му се видели много за 1 минута работа.Извадили са болта, навряли са му фитила, донапомпили са гумата и айде. Без да я свалят от колата даже.Предполагам че и при теб е било същото.
          В София че не е живот, не е. Но за разликата в цената за залепване на спукана гума не е баш така. Ако гумата е хубава, е по-добре да се залепи с лепенка, а не с фитил. И тогава с монтаж-демонтаж и т.н. цената е там някъде - 10-ина лв. дори и в провинцията.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Купих нови "цървули" на "Аlfа"-та: Dunlop SP Sport. Другата седмица ще ги монтирам. Олекнах със 180 лева за неправилно паркиране.
            SEAT Leon Cupra 300
            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

snake написа:
              Immortal написа:
              dkenanova написа:
              В София че не е живот, не е. Но за разликата в цената за залепване на спукана гума не е баш така. Ако гумата е хубава, е по-добре да се залепи с лепенка, а не с фитил. И тогава с монтаж-демонтаж и т.н. цената е там някъде - 10-ина лв. дори и в провинцията.
              Не ща да споря, но и това съм преживявал - 5 лв е операцията, с включен баланс след това.В Ямбол.

Коментар

Е аз като имам гума за правене, до Ямбол ще идвам Хвалба - пуснах си парктроника най-накрая и открих , че все пак имам здрав кабел за ЦД чейнджър.Някой ако има МЦД36 да предлага
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Е аз като имам гума за правене, до Ямбол ще идвам Хвалба - пуснах си парктроника най-накрая и открих , че все пак имам здрав кабел за ЦД чейнджър.Някой ако има МЦД36 да предлага
                  Ми ако го беше намерил вчера, можехме да пробваме нашия от Бравото.

Коментар

Вторник и Сряда съм в Сливен Все ще остане време да скокна и да пробваме.мрън - тоя оспамокс, докато подейства ...
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплаквам се: форда събори заден лагер на главината точно като стигнах в русе.по голямо оплакване : намирам се на 100км от дома и не разполагам с инструменти за да си сменя лагера тука в русе. А не ми се тръгва да се прибирам с разбит лагер защото гумата има голям луфт.Хваля: получих малко пари и се зарадвах че ще имам за поне две седмици ама на, лагера ми се прецака и ще трябва да се купува нов а и май и за сервиз ще трябва да се дават и да видим дали ще стигнат още едно оплакване: живота е гаден по отношение на автомобилите едно оправиш друго се развали, и се разваля там където нямаш възможност да го поправиш.

Коментар

Вчера измих колата-днес вече е мръсна
                        Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

danzel-jtd написа:
                          Дишай, аз карам тъмно синя и мия 4-5 пъти годишно, просто с тия мръсни пътища няма смисъл...
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                            danzel-jtd написа:
                            Дишай, аз карам тъмно синя и мия 4-5 пъти годишно, просто с тия мръсни пътища няма смисъл...
                            става матова
                            Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Хвалба: оправих си гражданскатаОплакване: някой глупендер ми е отчупил 1/3 от спойлера на багажника и от 6 часа псувам... П.С. На някой ако му се намира въпросният спойлер за Браво, по възможност тъмно син да пише
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Не мога да изпращам ЛС ето какво излиза :Ran into problems sending Mail. Response: 452 4.3.1 Insufficient system storage DEBUG MODELine : 143File : smtp.phpС два различни браузъра е така.
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X