Оплакване: Имах забит болт в задна дясна гума След гумаджия в 7.00 сутринта и 10 лв проблеми няма :DПак съм на работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dkenanova написа:Оплакване: Имах забит болт в задна дясна гума След гумаджия в 7.00 сутринта и 10 лв проблеми няма :D
Коментар
-
Immortal написа:dkenanova написа:Оплакване: Имах забит болт в задна дясна гума След гумаджия в 7.00 сутринта и 10 лв проблеми няма :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Immortal написа:dkenanova написа:Оплакване: Имах забит болт в задна дясна гума След гумаджия в 7.00 сутринта и 10 лв проблеми няма :D
Коментар
-
оплаквам се: форда събори заден лагер на главината точно като стигнах в русе.по голямо оплакване : намирам се на 100км от дома и не разполагам с инструменти за да си сменя лагера тука в русе. А не ми се тръгва да се прибирам с разбит лагер защото гумата има голям луфт.Хваля: получих малко пари и се зарадвах че ще имам за поне две седмици ама на, лагера ми се прецака и ще трябва да се купува нов а и май и за сервиз ще трябва да се дават и да видим дали ще стигнат още едно оплакване: живота е гаден по отношение на автомобилите едно оправиш друго се развали, и се разваля там където нямаш възможност да го поправиш.
Коментар
-
Хвалба: оправих си гражданскатаОплакване: някой глупендер ми е отчупил 1/3 от спойлера на багажника и от 6 часа псувам... П.С. На някой ако му се намира въпросният спойлер за Браво, по възможност тъмно син да пишеFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Не мога да изпращам ЛС ето какво излиза :Ran into problems sending Mail. Response: 452 4.3.1 Insufficient system storage DEBUG MODELine : 143File : smtp.phpС два различни браузъра е така.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар