Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote=z_sutrov]
    "Irka_fihi...високо кръвно!!!![/quote написа:
    Ами време е да спираш виното значи . Особенно това с което си се снимала на профила. Време е да преминеш на домошарка. Тя го сваля.
    Па я не помня вече откога не съм пила вино, особено червено. Досега винаги съм имала малко ниско кръвно и го "лекувах" с червено, ама ракия...не мож ме накара да лизна, ако ще да съм набримчила, както се изрази сестрата, 220 кръвно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

[quote=Irka_fihi]
      z_sutrov написа:
      "Irka_fihi...високо кръвно!!!![/quote написа:
      Ами време е да спираш виното значи . Особенно това с което си се снимала на профила. Време е да преминеш на домошарка. Тя го сваля.
      Па я не помня вече откога не съм пила вино, особено червено. Досега винаги съм имала малко ниско кръвно и го "лекувах" с червено, ама ракия...не мож ме накара да лизна, ако ще да съм набримчила, както се изрази сестрата, 220 кръвно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
      Кат ти дода на гости ща науча да пиеш от вълшебния елексир.Оплакване:Хрема яка ме е налегнала,а ходя и на работа.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба: навън е бяло и ЧИСТО!Оплакване: писна ми от този бял и СТУДЕН сняг! Аман!
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Ааааа писна ми вече! Кмете, ще те ровя в дупките!!! Утре ти връчвам фактура за окачването!То бива бива безхаберие, ама то това е абсолютна простотия! Чак нямам думи да си излея ядът!!!!

Коментар

Оплакване - Прехвърча сняг в Зарата. Писна ми от тая зима.Хвалба за сега нямам.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване - за 2 дни опуках 2 шоколада, а кантарът продължава да сочи надолу. Метаболизмът ми полудя.Оплакване - тия пристъпи са отвратителни, особено, когато си навън. Не знаеш дали ще се добереш до вкъщи.P.S. Оплакване - напоследък много взех да се оплаквам. Ама то е така, с напредването на възрастта...
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Живота е чудесен

Коментар

Хвалба: Взех си апарата... )) Ето и първата снимка Първия уловен мишок
                  Прикачени файлове
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване: На работа до 20.30 ч.
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Оплакване - няма да пия повечеОплакване - утре съм на работа-------Оплакване - написах и 1ия си пост в газовия раздел ..... мъка....Хвалба - заранта си боядисах в черно метановата бутилка Довечера ще видя дали съм си оставил ръцете
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

:D Хвалбъ: осъществих дългочаканото давене в басейн- чувствам се суперски, имам лека мускулна треска, но съм адски тонизиран днес.Засеага ще се давя по веднъж седмично, че малко ми е тегаво...Оплакване: повече от половината умора идва от неправилното ми плуване, ма така ще е докато се понауча...плуваща ютия Хвалбъ: Утре колата отива да й сменят ангренажния комплект, а през това време аз ще точа лиги на изложението на ФВ форума

Коментар

Мрън: Много ми се спи, едвам ще изкарам днес, и утре няма да мога да поспя, на изпит съм
                          Más vale tarde que nunca
                          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

emzo написа:
                            Оплакване - утре съм на работа
                            А уговорката за следобяд остава ли?!?

Коментар

Много тъп ден....и утре съм на работа

Коментар

Immortal написа:
                                emzo написа:
                                Оплакване - утре съм на работа