Оплакване:Откраднаха стойката антипаркинг пред персоналното инвалидни място пред входа.Въпросната ми струваше 115 лв,защото никой не се съобразяваше само с знака/то и в синята зона всеки си спира на тези места/. Що за изрод трябва да си.Вдигнали за антипаркинг стойката/такава като около парламента/ барабар с знака инвалиден на нея.Въпросната беше хваната с верига 2 метра закачена за тръбата на вертикалния занак Без коментар.... П.С Сега ролята на стойка изпълнява една туба от минерална вода,вързана с бинт Хвалба:До 2 седмици ще съм с протеза надявзам се
Господи !Три неща ще напиша :1. Какъв е този идиотизъм да се заплаща мястото за инвалиди ?!?2. Ръцете им да изсъхнат !!!!3. Освен теб , ми се струва че никой няма право да се оплаква ...
Колко си прав
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Хвалба: Намерих си Bluetooth Reciever който с минимално преправяне ще може да се монтира в автомобила и по точно към оригиналния касетофон. Т.е. ще мога без проблем да си пускам музика от телефона и всеки Bluetooth апарат. Оплакване: 05:40ч е...тръгвам за работа )))Хвалба: Горд съм, че съм Българин....днес....
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Хвалба - имам нов матракОплакване - стария матрак го изтървах върху крака си и сега куцам ....Оплакване - харесах бутилка, гледам пусната снощи , звъня - капарирана .... Нормално за човек, като мен, роден без грам КЪСМЕТ.------Хвалба - разходка до Казанлък, която завърши със закупуването на малка бутилка и кафе с колега от форума
Хвалба - днес беше пролетен ден с лек вятър.Сложих си парктроника (Ура!)Разходих из полята кучката, че отдавна не бях я извеждал на подобна разходка.Сега ще изляза с приятели да почетем и празника Много приятен, празничен ден!
Хвалба - чукането спря! Днес, след празничния обяд, смених лявата биалетка и носача - тампоните му бяха добре, но шарнира беше се разхлопал. Хвалба - отново взех TRW, както и преди време, когато смених десния. Надявам се да няма вече ледени коловози до пролетта, макар че, сутринта валя много силен сняг на едри парцали. Видимост почти никаква, всичко побеля, но после се затопли и се стопи.
Оплакване: предницата се разтропа.Хвалба: смених тампоните на стабилизиращата щанга + биалетките и сега отново е тишина.П.С. много ги обичам тези италиански автомобили, най малкият луфт и започва да тропа като за последно
Засякох колата на извънградско - 750км с две зареждания газ от 60 и 30 лева (от тях 50км градско в Пловдив и София).По сметки като извадя карането на бензин се получава 8,88л/100км разход при скорост около 100-120 км/ч на магистралата и доста каране из пловдивските села.Не знам ... май не е за оплакване ...Иначе има други неща за оплакване ...
Хваля се: Току що се прибирам от Около-източно-Българско пътешествие.Свърших полезна работа Бургас, взех си летни гуми от Ваньо iee от Варна, видях се на живо с една хубава особа, която познавах само задочно, пих и едно кафе с приятели в Шумен и ей сега се прибирам през Омуртаг и Котел.Хваля се: Капата събра в багажника 4 15" гуми, 2 метанови бутилки, чанта с лаптоп, кутия с инструменти, раница и 4 якета С всичкия този багаж, плюс 4 човека в колата, за 500 км изгори 45 лв метан, даже има още малко (утре да ида до метан станцията).Оплаквам се: утре пак на работа Оплаквам се: Не ми остана време да се отбия до Разград да видя едни хубави хора, както и да спра в Търговище, да видя още един хубав човек... но следващия път, обещавам!
Оплакване - 5 дни яко бач по 11 часа на ден! Голяяямо пренасяне на тоз магазин, ама...Колегите ми надуха главата колко им е тежко, колко са изморени, как еди-какво си не им влизало в длъжностната характеристика, бааааси хората!Оплакване - сега 1 седмица отпуск (по избор - кеф ти платен, кеф ти неплатен), ама и двата варианта никак, ама никак не ме устройват!Оплакване - няма такова тъпо парче като мен - знам, че силното кафе ме разтреперва и продължавам да си го правя в същата пропорция. Явно подсъзнателно се опитвам да се довърша. Писна ми от това нес кафе, друго си е истинското ( 3 в 1). За хвалене - няма. Само ядове, нерви и проблеми.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар