Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами трябва да се избира...или кокошките щастливи или ние.

Коментар

хвалба - смениха ми маслото на ск. кутия - без пари
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Браво
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

emzo написа:
          Къде бре кажи и аз да го сменя Или си викал неволята Оплакване: Цял ден днес нямахме вода...Оплакване: Валя дъжд и освен че не успях да се изкъпя защото нямаше вода в къщи не успях да измия и колата...Оплакване: Понастинал съм и ме болят дробовете.Оплакване: Утре съм на работа първа смяна...трябва да стана в 05:00ч....Хвалба: Водата дойде най-после в 18:00ч. и успях да си взема чакания душ...Хвалба 2: Сега погледнах колата и дъжда явно добре я е поизмил, защото ми изглежда доста чистичка Хвалба 3: Хрумна ми брилянтната идея да си сложа МП3 на мястото на чейнджъра...има вход има и захранване само трябва да намеря кой кабел кое е и го правя Хвалба 4: От как понастинах не пуша...което си е доста добре...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

В Hyundai сервиз Оплакване - на крака съм от 4.00, измръзнах като куче, работния ден беше сравнително натоварен, само да се докопам до възглавката ....-------Оплакване 2 - не мога да намеря метанова бутилка
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване: Лаптопа ми нещо сдава багажа...
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

emzo написа:
                -------Оплакване 2 - не мога да намеря метанова бутилка
                Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване - Василев не спира да ме гъбарка, ама на Старосел ще му кажа аз на него --Хвалба - днес направих едно малко завойче с i40 crdiСлед 10г. дай Боже, да мога да си я купя, няма такъв кораб ! Невероятна кола, Корейците кефят !
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Корейците кефят !
                    Леле мале... а ти видял ли си, че тоз кореец струва колкото една Lancia Delta III ?!?И виждал ли си корейска кола на 15 години?!?Хвалба: Почивка! Утре ще се опитам да си монтирам парктроника.Хвалба: В неделя ще ходя до Варна (ех, не се спрях и аз!) - ще си взимам едни летни гуми (евентуално), както и едно Ауди А3 за един приятел...полудяха по тез А3-ки...таман ще натрупам малко директни впечатления.Оплакване: Нещо ми се яде... но не знам какво...

Коментар

Не ми се спори, но и40 бих го предпочел пред Делта 3хвалба - и аз ще се опитам да си монтирам парктроника, що не дойдеш да помагаш ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Immortal написа:
                        Оплакване: Нещо ми се яде... но не знам какво...
                        Дали не е това от снимката?
                        Прикачени файлове
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ах тиии, Николай!!!!И като знам къде ги правят божестени! Направо ми идва да се кача на колата ей ся и да ида на 90 км да си поръчам 2 порции с две тъмни Столични...

Коментар

Tornado написа:
                            Immortal написа:
                            Ех недей,че утре ще цъфне тука в Стара Загора да яде ушички.Добре де добре сте дошли. Да се похваля-след цяла седмица редовна смяна почивам събота и неделя и в понеделник пак редовна.Утре може да прескочим до Шипка,ако малкия е в кондиция да стои с бабите.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Tornado написа:
                              Immortal написа:
                              А бре незнам на него...ама на мен ми се доядоха... Наздраве!
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

popara801 написа:
                                Утре може да прескочим до Шипка,ако малкия е в кондиция да стои с бабите.
                                Хваля се - утре съм на работа на паметника на връх Шипка заедно със колегата Shterbaka :D свиркайте ако сте там.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X