Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дойде ми уведомлението за датнъка на колата.Миналата година 148 лв. и нещо. Тая година 100, с отстъпката 95 и малко.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Откъде тази хубава разлика
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
        Явно колата му е влязла вече в 15-та година и вместо по 1.5, сумата се умножава по коефициент 1. Другият вариант е в Кюстендил да са имали ставки за киловат над минимума и тази година да са ги намалили.А да попитам, в Кюстендил да не би да се получават и съобщения за дължимия данък за колите, както се получават такива за имотите?
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
          tyson написа:
          Явно колата му е влязла вече в 15-та година и вместо по 1.5, сумата се умножава по коефициент 1. Другият вариант е в Кюстендил да са имали ставки за киловат над минимума и тази година да са ги намалили.А да попитам, в Кюстендил да не би да се получават и съобщения за дължимия данък за колите, както се получават такива за имотите?
          Да - Мареята е произведена 1998 г. и оттам следва да идва разликата.И да - и аз се учудих, че получавам и уведомление за данъка на колата от Община Кюстендил.Докато за недвижими имоти от друга община - още не съм получил, но и има време де ...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Явно е масова практика, защото и аз получих, нищо че съм отчислил колата.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба Баба Марта е днесХвалба Нашето мъниче днес има имен ден- да ни е живо и здравоОплакване много е студено навън

Коментар

Sandra написа:
                Хвалба Баба Марта е днесХвалба Нашето мъниче днес има имен ден- да ни е живо и здравоОплакване много е студено навън
                Честит Имен Ден на бръмбъзъчето !!!!Да ви е живо и здраво и на цялото семейство и на всички колеги - Честита Баба Марта !!!!!!!!
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Sandra написа:
                  Официалния имен ден на Мартин е на 14 Април. Ама може да си празнувате когато искате, всъщност си имате цял Имен Месец Днес май ще се оплаквам аз, ама ще стане ясно след обяд...

Коментар

Оплакване:Откраднаха стойката антипаркинг пред персоналното инвалидни място пред входа.Въпросната ми струваше 115 лв,защото никой не се съобразяваше само с знака/то и в синята зона всеки си спира на тези места/. Що за изрод трябва да си.Вдигнали за антипаркинг стойката/такава като около парламента/ барабар с знака инвалиден на нея.Въпросната беше хваната с верига 2 метра закачена за тръбата на вертикалния занак Без коментар.... П.С Сега ролята на стойка изпълнява една туба от минерална вода,вързана с бинт Хвалба:До 2 седмици ще съм с протеза надявзам се
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

dkenanova написа:
                      Оплакване:Откраднаха стойката антипаркинг пред персоналното инвалидни място пред входа.Въпросната ми струваше 115 лв,защото никой не се съобразяваше само с знака/то и в синята зона всеки си спира на тези места/. Що за изрод трябва да си.Вдигнали за антипаркинг стойката/такава като около парламента/ барабар с знака инвалиден на нея.Въпросната беше хваната с верига 2 метра закачена за тръбата на вертикалния занак Без коментар.... П.С Сега ролята на стойка изпълнява една туба от минерална вода,вързана с бинт Хвалба:До 2 седмици ще съм с протеза надявзам се
                      Господи !Три неща ще напиша :1. Какъв е този идиотизъм да се заплаща мястото за инвалиди ?!?2. Ръцете им да изсъхнат !!!!3. Освен теб , ми се струва че никой няма право да се оплаква ...
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да се похваля, изненадващо работният ми ден приключи.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Вертикалния знак е безплатен,подаваш молба в Организация на движение в СО и го одобряват до месец,ако отговаряш на изискванията.Но после допълнителните антипаркинг съоражения се плащат,сега чакам да изсъхне,за да очертаят със синя боя мястото.12 за бояджийската услуга А по принцип мразя да се оплаквам,реших да пиша и така на всеуслушание да ги пустосаме.Ей гадно племе сме си
                          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Признавам, че съм спирал на много забранени места, но на инвалидно място никога не съм се и замислял, дори да е пред магазин или офис, в който имам 1-2мин работа... Просто отвратително...Хвалба: има слънце почти цял следобед

Коментар

Оплакване - Каква е тази ненормална страна едно яйце от кокошка да си вдигне цената от 20 на 40 стотинки изведнъж?
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                                Оплакване - Каква е тази ненормална страна едно яйце от кокошка да си вдигне цената от 20 на 40 стотинки изведнъж?
                                Тъкмо преди 10 минутки се оплаквах на момата ,че днес яйцата са 39 ст. в магазина до нас.Тва било щото ядем яйца от щастливи кокошки.Седя и ги кълна да се върне птичия грип... ПП. По Великден не ми се мисли какво ще става.Тяхната ........ щастлива на тия дето ги мислят тия простотии...
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X