Дойде ми уведомлението за датнъка на колата.Миналата година 148 лв. и нещо. Тая година 100, с отстъпката 95 и малко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tyson написа:Откъде тази хубава разликаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:tyson написа:Откъде тази хубава разликаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Sandra написа:Хвалба Баба Марта е днесХвалба Нашето мъниче днес има имен ден- да ни е живо и здравоОплакване много е студено навънFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Sandra написа:Хвалба Баба Марта е днесХвалба Нашето мъниче днес има имен ден- да ни е живо и здравоОплакване много е студено навън
Коментар
-
Оплакване:Откраднаха стойката антипаркинг пред персоналното инвалидни място пред входа.Въпросната ми струваше 115 лв,защото никой не се съобразяваше само с знака/то и в синята зона всеки си спира на тези места/. Що за изрод трябва да си.Вдигнали за антипаркинг стойката/такава като около парламента/ барабар с знака инвалиден на нея.Въпросната беше хваната с верига 2 метра закачена за тръбата на вертикалния занак Без коментар.... П.С Сега ролята на стойка изпълнява една туба от минерална вода,вързана с бинт Хвалба:До 2 седмици ще съм с протеза надявзам сеЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
dkenanova написа:Оплакване:Откраднаха стойката антипаркинг пред персоналното инвалидни място пред входа.Въпросната ми струваше 115 лв,защото никой не се съобразяваше само с знака/то и в синята зона всеки си спира на тези места/. Що за изрод трябва да си.Вдигнали за антипаркинг стойката/такава като около парламента/ барабар с знака инвалиден на нея.Въпросната беше хваната с верига 2 метра закачена за тръбата на вертикалния занак Без коментар.... П.С Сега ролята на стойка изпълнява една туба от минерална вода,вързана с бинт Хвалба:До 2 седмици ще съм с протеза надявзам сеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Да се похваля, изненадващо работният ми ден приключи.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Вертикалния знак е безплатен,подаваш молба в Организация на движение в СО и го одобряват до месец,ако отговаряш на изискванията.Но после допълнителните антипаркинг съоражения се плащат,сега чакам да изсъхне,за да очертаят със синя боя мястото.12 за бояджийската услуга А по принцип мразя да се оплаквам,реших да пиша и така на всеуслушание да ги пустосаме.Ей гадно племе сме сиЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Tornado написа:Оплакване - Каква е тази ненормална страна едно яйце от кокошка да си вдигне цената от 20 на 40 стотинки изведнъж?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар