iliyan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Шлепа е обслужен и нагласен. Харесва ми. :D Като че ли от новото масло умекоти още повече работата на ДВГ-то.А и тази новата извънземна добавка ми смъкна разхода с около 5л/100.Всичкото е хвалби :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Шлепа е обслужен и нагласен. Харесва ми. :D Като че ли от новото масло умекоти още повече работата на ДВГ-то.А и тази новата извънземна добавка ми смъкна разхода с около 5л/100.Всичкото е хвалби :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Оплакване,след като вчера пукнах джанта по първокласните пътища в Плевен, днес почна да ми вие лагер на главина в събота е наред ревизия на кормилна рейка, да видя пък на нея къв и е проблема Абе обичам си колата имам чуството, че от началото на годината съм лежал повече под колата отколкото под жената да му ....... маматаFiat Bravo 2.0 20V - мноо зле
Коментар
-
Оплакване - pakumba и ls1 ми се подиграват.Наистина ме кефи мъркането на мотора с 5W40. При 6 000 оборота направо заспива, все едно мотоциклет карам. :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:iliyan написа:Неплатените фишове ги дават на частните съдебни изпълнители.
Коментар
-
coolboby написа:kiro_of_the_day написа:iliyan написа:Неплатените фишове ги дават на частните съдебни изпълнители.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Dilyan-Z написа:Хвалба-вчера се отървах от маздата като я взеха за скрабОплакване-чак като си счупих крака оцених какво е да имаш автомат на паркинга,а тя беше такавапървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар