Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    Хвалба: тапицирах си волана и скоростният лост, само за 55лв. На останалите места където съм питал цените бяха по 160лв за двете, добра разлика.Оплакване: мисля, да сложа и кожа на още няколко детайла и ще трябва изваждане.
    Къде точно в София? Колко време им отне да го направят?

Коментар

avvasilev написа:
      Добре, бе, аз защо нямам такова покритие ... аааа, сетих се - защото имам махагон ... Горното е хвалба ...
      Е ти пък с тоя ламинат ко се хвалиш Днес измих колата и изпрах стелките, Язък за барута дето се казва, след около 10 мин. ефекта вече го нямаше
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба: Няма да си мия колата нито вън нито вътре.ОПЛАКВАНЕ: Понеделник 9.00 в "Лисан" ... най вероятно проблем с главата... не съм сигурен...дано да е нещо по-дребно.
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

coolboby написа:
          chaveto написа:
          Хвалба: тапицирах си волана и скоростният лост, само за 55лв. На останалите места където съм питал цените бяха по 160лв за двете, добра разлика.Оплакване: мисля, да сложа и кожа на още няколко детайла и ще трябва изваждане.
          Къде точно в София? Колко време им отне да го направят?
          Някъде в Надежда. За няколко часа. Не знам къде точно е защото в петък вечерта го оставих в дома на тапицера и днес след обяд го взех отново от дома му. Утре ще попитам за телефон и адрес и ще ти пиша на Л.С.

Коментар

Път

Сега се върнахме от място където през деня е 20 градуса .Много е хубаво да си по тениска и леки обувки .Може да си обикаляш по улиците без да се притесняваш че ще нацапаш или да си строшиш колата в някоя дупка .А и Пнутото се представи добре на пътя 7.5 газ на пълна кола .
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Чакам да пуснат водата и отивам да си измия колата, че е чудна Ето снимките. Много се радвам на измитата си кола
              Прикачени файлове
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

В Бургас е пролет!Направих си двучасова разходка из морската градина.Нямам търпение да дойде пролетта. :D
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

emzo написа:
                  Оплакване: Хвалба:
                  Оплакването при мен не го снимах, но хвалбата съм и щракнал няколко снимки :D

Коментар

Аз нещо не можах да сваля бутоните.Хвалба - голяма разходка днес, видях се с приятели и нови лица Оплакване - изпреварването с атмосферен автомобил е МЪКА. Явка, запази си бъзиците за пролетната среща Денс е Сирни Заговезни - ако има нещо - простете ми.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - изпреварването с турбиниран двигател е супер.Хвалба - Зетата вчера от Казанлък до В.Търново даде разход 13 на 100 при гонка до 170 км/ч. където може.Не знам това хвалба ли е или оплакване ,но тази вечер Зетата като гъделичкам леко педала на газта ми даде 10 на 100 от Търново до Казанлък през хаинбоаз.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Издайте как се процедира че и моята е досущ като тази на Емо - за оплакване е

Коментар

Хвалба: Днес си изкарах един хубав пролетен ден сред приятели.Хвалба: Капата вече има парктроник.Оплакване: Парктроника не е монтиран все още.

Коментар

ilkor написа:
                            Издайте как се процедира че и моята е досущ като тази на Емо - за оплакване е
                            Ако питаш за дръжката на вратата с бутоните е много лесно, няма никакво сериозно търкане......Сваляш всичко от дръжката, взимаш четка с по твърд и къс косъм и под топла вода на чешмата загряваш детайла. След това сипваш малко течен сапун или каквото и да е било и търкаш с четката. Топлата вода размеква покритието, сапуна или каквото се ползва не позволява лепкавото отново да се залепи и с лекота четката го отнася. След това с пистолет за горещ въздух нагряваш пластмасата да стане черна и си готов. На мен не ми хареса гладката и черна пластмаса и затова го пръснах със структура за да стане грапавичко Оплакване: изгоря ми едната къса светлина

Коментар

Immortal написа:
                              Хвалба: Днес си изкарах един хубав пролетен ден сред приятели.Хвалба: Капата вече има парктроник.Оплакване: Парктроника не е монтиран все още.
                              Аре монтирай твоя, че да ти дам да ми разпробиеш бронята Илко - аз по-простичко, свалих панела, държи се на 2 видии само.Взех един парцал и малко Меглио. Иска доста търкане, но си заслужава.После със силиконов спрей го пръснах да си върне цвета.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Оплакване - изпреварването с атмосферен автомобил е МЪКА.
                                Е ако смяташ че е мъка, ще видим какво ще ти е мнението след като сложиш метан и я пробваш в някое стабилно изкачване .

Коментар

Working...
                                X