chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
avvasilev написа:Добре, бе, аз защо нямам такова покритие ... аааа, сетих се - защото имам махагон ... Горното е хвалба ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
coolboby написа:chaveto написа:Хвалба: тапицирах си волана и скоростният лост, само за 55лв. На останалите места където съм питал цените бяха по 160лв за двете, добра разлика.Оплакване: мисля, да сложа и кожа на още няколко детайла и ще трябва изваждане.
Коментар
-
Хвалба - изпреварването с турбиниран двигател е супер.Хвалба - Зетата вчера от Казанлък до В.Търново даде разход 13 на 100 при гонка до 170 км/ч. където може.Не знам това хвалба ли е или оплакване ,но тази вечер Зетата като гъделичкам леко педала на газта ми даде 10 на 100 от Търново до Казанлък през хаинбоаз.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ilkor написа:Издайте как се процедира че и моята е досущ като тази на Емо - за оплакване е
Коментар
-
Immortal написа:Хвалба: Днес си изкарах един хубав пролетен ден сред приятели.Хвалба: Капата вече има парктроник.Оплакване: Парктроника не е монтиран все още.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар