Темата е премахната именно заради оплакванията от сервиза и поради опитите за заобикаляне на правилата на форума.Съжалявам ,че явно е станало след като си минал през сервиза.
Да, да, разбрах причината и е хубаво. Реших да я има информацията все пак и който желае да информира и други форуми и познати. Аз самият нямам думи. Дори се съветвах с полицаи. В смисъл, че може и престъпление да са извършили с колата. Поне имам касова бележка, на която пише автомивка 120 лева....Между другото ми искаха и талона на колата, че полицаите правили проблеми уж... после разбрах за какво им е. Нещастници....
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Айде и аз да се похваля и изкажа благодарност на Наско(la squadra azzurra)Благодарение на него мареята е със нови гърнета(средно и задно) Walker. Чак се плаша колко е тиха в момента.
Айде и аз да се похваля и изкажа благодарност на Наско(la squadra azzurra)Благодарение на него мареята е със нови гърнета(средно и задно) Walker. Чак се плаша колко е тиха в момента.
Дан’си помислиш , че си спрял и да слезеш ?
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Ти остави ми .... на един светофар снощи реших, че съм угасил колата и тръгнах да въртя ключа ..... няма трака трак и няма вибрации и ..... - хвалба/оплвакване
Оплакване: Днеска ей така за на бързо олекнах с 220лв за нова демпферна шайба и пистов ремък...направо лошо ми стана...а преди седмица олекнах с близо 300лв за спирачки...този месец направо се разцепих от разходи по колата...Хвалене: Днес беше първата от общо две атестации които ме очакват. По обща оценка премина добре...дано следващата да е по-добра...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Днес се оплаках на Илко, ама и на целия форум: двама хора от форума, които няколко години са карали дизелови автомобили, си купиха бензинови. Доброто е, че не са 1.6. Сега остава и BO да мине на бензинов Голф 5 и направо ще се застрелям.
За самоубийство ще стане време, когато Yavor си вземе "иноишес"
Че той Явор през колкото бензинки е минал с газови уредби,чак аз не съм имал толкова. Да се похваля-последна нощна смяна днес.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Оплакване: Днеска ей така за на бързо олекнах с 220лв за нова демпферна шайба и пистов ремък...направо лошо ми стана...а преди седмица олекнах с близо 300лв за спирачки...този месец направо се разцепих от разходи по колата...
Е няма как, тва е Стило Принципно е трябвало при купуването да ги смениш ама ... карай Хвалба - утре го дават топло и с Попарата ще правим авто полуден
Хвалба:На деня в който продадох Алфата излезе оферта за това което търся от доста време.Най-накрая ще си начеша крастата с TDI P.D. точно в комбинацията която исках. Не знам как ще изчакам 1-2 седмици докато дойде
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Хвалба:На деня в който продадох Алфата излезе оферта за това което търся от доста време.Най-накрая ще си начеша крастата с TDI P.D. точно в комбинацията която исках. Не знам как ще изчакам 1-2 седмици докато дойде
Коментар