Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Пускам линк и тук да го видят повече хора.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...007983#1007983
    Къде се ,, трудят ’’ тез юнаци чутовни , Колега ?
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да се похваля и аз:АБС вече работи, благодарение на колегата asensi!Оплакване:Много скучно стана таблото - свети само лампата на непоставен колан!
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Румен_Хинчев написа:
        style34 написа:
        Пускам линк и тук да го видят повече хора.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...007983#1007983
        Къде се ,, трудят ’’ тез юнаци чутовни , Колега ?
        Да, извинявам се, пропуснал съм - става дума за София, след Илиенци.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
          Темата е премахната именно заради оплакванията от сервиза и поради опитите за заобикаляне на правилата на форума.Съжалявам ,че явно е станало след като си минал през сервиза.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Да, да, разбрах причината и е хубаво. Реших да я има информацията все пак и който желае да информира и други форуми и познати. Аз самият нямам думи. Дори се съветвах с полицаи. В смисъл, че може и престъпление да са извършили с колата. Поне имам касова бележка, на която пише автомивка 120 лева....Между другото ми искаха и талона на колата, че полицаите правили проблеми уж... после разбрах за какво им е. Нещастници....
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Всичко , което не ни убива , ни прави по-силни . Здрав бъди , и чест ти прави че ги посочи тези ...хм ...хора.

Коментар

Разбира се Здраве да е, пък другото на втори план.

Коментар

Айде и аз да се похваля и изкажа благодарност на Наско(la squadra azzurra)Благодарение на него мареята е със нови гърнета(средно и задно) Walker. Чак се плаша колко е тиха в момента.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Айде и аз да се похваля и изкажа благодарност на Наско(la squadra azzurra)Благодарение на него мареята е със нови гърнета(средно и задно) Walker. Чак се плаша колко е тиха в момента.
                    Дан’си помислиш , че си спрял и да слезеш ?

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Чак се плаша колко е тиха в момента.
                      Ти остави ми .... на един светофар снощи реших, че съм угасил колата и тръгнах да въртя ключа ..... няма трака трак и няма вибрации и ..... - хвалба/оплвакване
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване: Днеска ей така за на бързо олекнах с 220лв за нова демпферна шайба и пистов ремък...направо лошо ми стана...а преди седмица олекнах с близо 300лв за спирачки...този месец направо се разцепих от разходи по колата...Хвалене: Днес беше първата от общо две атестации които ме очакват. По обща оценка премина добре...дано следващата да е по-добра...
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

avvasilev написа:
                          ogi28b написа:
                          Днес се оплаках на Илко, ама и на целия форум: двама хора от форума, които няколко години са карали дизелови автомобили, си купиха бензинови. Доброто е, че не са 1.6. Сега остава и BO да мине на бензинов Голф 5 и направо ще се застрелям.
                          За самоубийство ще стане време, когато Yavor си вземе "иноишес"
                          Че той Явор през колкото бензинки е минал с газови уредби,чак аз не съм имал толкова. Да се похваля-последна нощна смяна днес.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

kiselo написа:
                            Оплакване: Днеска ей така за на бързо олекнах с 220лв за нова демпферна шайба и пистов ремък...направо лошо ми стана...а преди седмица олекнах с близо 300лв за спирачки...този месец направо се разцепих от разходи по колата...
                            Е няма как, тва е Стило Принципно е трябвало при купуването да ги смениш ама ... карай Хвалба - утре го дават топло и с Попарата ще правим авто полуден
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:На деня в който продадох Алфата излезе оферта за това което търся от доста време.Най-накрая ще си начеша крастата с TDI P.D. точно в комбинацията която исках. Не знам как ще изчакам 1-2 седмици докато дойде
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                                Хвалба:На деня в който продадох Алфата излезе оферта за това което търся от доста време.Най-накрая ще си начеша крастата с TDI P.D. точно в комбинацията която исках. Не знам как ще изчакам 1-2 седмици докато дойде
                                За някое АРЛ-че ли иде реч :D
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X