Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Днеска се разходих до:Варна, Калиакра, Болата, Балчик, КаварнаХвалба2: Пих 4 ракии и три чаши червено винце и едва нацелвам клавиатурата ама ми е хубаво и лекичко едно такова Оплакване: Утре съм първа смяна и трябва да ставам в 04:50ч за работа...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ogi28b написа:Днес се оплаках на Илко, ама и на целия форум: двама хора от форума, които няколко години са карали дизелови автомобили, си купиха бензинови. Доброто е, че не са 1.6. Сега остава и BO да мине на бензинов Голф 5 и направо ще се застрелям.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:ogi28b написа:Днес се оплаках на Илко, ама и на целия форум: двама хора от форума, които няколко години са карали дизелови автомобили, си купиха бензинови. Доброто е, че не са 1.6. Сега остава и BO да мине на бензинов Голф 5 и направо ще се застрелям.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Емо, пък при нас като няма ток изобщо не мога да спя, нали трябва свещи да се запалят, и после сутринта съм като разбит от недоспиване. Сега някой хора ще го приемат като хвалба ама аз съм стар човек тъй че си е живо оплакванеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
curko написа:Оплакване- втори ден тая седмица не ми се работи...никакви творчески позиви...Хвалба- спирането на сладкото и драстичното ограничение на хляб си казват думата...сега остана да се преборя с мързела и да почна спорт нещо...Хвалба-най-накрая колата я видях чиста отвътре...оплакване- само отвътре, отвън е...няма такова мръсно...ама ще чака още малко да се стопли времето, да поизсъхнат улиците."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване: Ужасна сутрин... Лед навсякъде... Спускам се с 20 на втора по едно нанадолнище, колата тръгва с вратите напред и се забих в бордюр с натрупан сняг.Хвалба: Много здрави брони имат тея коли Само джантата и таза пострадаха."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
M5kov написа:Оплакване: Ужасна сутрин... Лед навсякъде... Спускам се с 20 на втора по едно нанадолнище, колата тръгва с вратите напред и се забих в бордюр с натрупан сняг.Хвалба: Много здрави брони имат тея коли Само джантата и таза пострадаха.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Със "С" Нищо ми няма, заради ниската скорост. Не ми се мисли, ако се бях спуснал с 50, както си карам при нормални условия."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Пускам линк и тук да го видят повече хора.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...007983#1007983The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар