Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    emzo написа:
    Кеф - дойде това: Мрън - десет пъти му казах, светло сиво , сега трябва да го боядисвам.-----Кефче - дадох ги да ги пръснат
    Тоз пък...аз от кога търся такива - тук само черни ми предлагат.От де го взе туй нещо и колко пара?Да поръчаме и на мене едно таквози...
    Доставка на крака в Неделя, ако до 10.00 утре ми потвърдиш
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: Днеска се разходих до:Варна, Калиакра, Болата, Балчик, КаварнаХвалба2: Пих 4 ракии и три чаши червено винце и едва нацелвам клавиатурата ама ми е хубаво и лекичко едно такова Оплакване: Утре съм първа смяна и трябва да ставам в 04:50ч за работа...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

:D Да се похваля- имам си ключодържател на форума. Благодарско на Оги, за което

Коментар

Днес се оплаках на Илко, ама и на целия форум: двама хора от форума, които няколко години са карали дизелови автомобили, си купиха бензинови. Доброто е, че не са 1.6. Сега остава и BO да мине на бензинов Голф 5 и направо ще се застрелям.

Коментар

ogi28b написа:
            Днес се оплаках на Илко, ама и на целия форум: двама хора от форума, които няколко години са карали дизелови автомобили, си купиха бензинови. Доброто е, че не са 1.6. Сега остава и BO да мине на бензинов Голф 5 и направо ще се застрелям.
            За самоубийство ще стане време, когато Yavor си вземе "иноишес"
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалбаааа: направих едно бързо гости на Ванката и Ирка. Бързо, бързо...4 часа.

Коментар

avvasilev написа:
                ogi28b написа:
                За самоубийство ще стане време, когато Yavor си вземе "иноишес"
                Възможно е бе Андро, ама 1.6 jtd Оплакване - ЕВН снощи решиха, че не ми трябва ток, вследствие на което - хвалба - съм спал 11 часа, като нов съм :D
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо, пък при нас като няма ток изобщо не мога да спя, нали трябва свещи да се запалят, и после сутринта съм като разбит от недоспиване. Сега някой хора ще го приемат като хвалба ама аз съм стар човек тъй че си е живо оплакване
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

curko написа:
                    Оплакване- втори ден тая седмица не ми се работи...никакви творчески позиви...Хвалба- спирането на сладкото и драстичното ограничение на хляб си казват думата...сега остана да се преборя с мързела и да почна спорт нещо...Хвалба-най-накрая колата я видях чиста отвътре...оплакване- само отвътре, отвън е...няма такова мръсно...ама ще чака още малко да се стопли времето, да поизсъхнат улиците.
                    Не че нещо, ма колата ти верно е доста мръсничка отвън... Хвалба - вече имам функционираща ел. везна, която таз сутрин показа 66.6 Добрата новина е, че трябва да се извадят 2кг., щото отмерва собственото си тегло!!!Оплакване - и аз вече се прежалих с нездравословна храна за тази година - панирани пилешки филета и чаша бира. Оная вечер пък, опуках 2 парчета торта. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Направо ще се бичувам. Хвалба/оплакване - вчера чаках 2 важни персони да ми дойдат на гости. Едната не дойде, но другата удържа на думата си, даже ми донесе армаган.Пиячка, естествено. Оплакване - някои го вдигат, на други им пада, пък аз ...леекинко доближих границите ( за кръвното иде реч). Явно ми е проличало, щото милият ми колега: " Кво, ще се мре ли? " Кааак да не оцениш позитивизма му в такъв момент! Ай стига съм споделяла тип "Искрено и лично".
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Оплакване: Снощи на срещата на паркинга пред Дон Вито спуках гума. Къде го намерих тоя пирон !!!Ама ми я залепиха срещу 5лв

Коментар

Оплакване: Ужасна сутрин... Лед навсякъде... Спускам се с 20 на втора по едно нанадолнище, колата тръгва с вратите напред и се забих в бордюр с натрупан сняг.Хвалба: Много здрави брони имат тея коли Само джантата и таза пострадаха.
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

M5kov написа:
                          Оплакване: Ужасна сутрин... Лед навсякъде... Спускам се с 20 на втора по едно нанадолнище, колата тръгва с вратите напред и се забих в бордюр с натрупан сняг.Хвалба: Много здрави брони имат тея коли Само джантата и таза пострадаха.
                          Надявам се да не пострадал твоят таз , а тасът на колелото на колата :D
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

M5kov написа:
                            Само джантата и таза пострадаха.
                            Таза??? Ако е тазът - си е за притеснение, ама ако е тасът - майната му! Важното е ти да си здрав! :D
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Със "С" Нищо ми няма, заради ниската скорост. Не ми се мисли, ако се бях спуснал с 50, както си карам при нормални условия.
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Пускам линк и тук да го видят повече хора.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...007983#1007983
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X