emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Бачка , бачка старият четиридесет и пет годишен мрънкач ...поръчки за 500 000 хиляди евро сал по телефона и две ходения във Филибето и Букурещ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
krasio_79bs написа:Браво "манго"!Ма тя вярно бензинова бре. Скоро май и метанова ще да бъде тая хубавица.Да му е честита!ПП.Митак ти няма ли да си обновиш гаража в профила?Все още си с купето там.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
:D Оплакване-в опит да не падна на леда се сецнах здраво...беше голямо шоу- а да падна, а да не падам...накрая реших да не падам, ама докато се опитвах да запазя равновесие нещо направих с ръцете и са ме боли рамото и кръста... Оплакване- трябва да сглобя дипломната, а хич не ми се занимава. Кофтито е, че вече няма накъде да се отлага.Оплакване- бях изкушен от една пица днес на обяд .Хубууто в случая е, че успях да се спра само на една малкаХвалба- вече имам алтернатива на Мегалан, скоро ще се разделя с тяхХвалба- радвам се, че Emzo все пак е останал верен на made in Italy, дори и БЕНЗИНОВА Със здраве да си я караш, да я поддържаш както Стильо, много весели мигове с нея и безавариини км!
Коментар
-
avvasilev написа:Оплакване:Емил предаде сектата, която сам създаде ... Ама то оня от Ямбол е виновен ...
Коментар
-
Immortal написа:Тц, не съм аз... Младия татко от СЗ ни наби шилата, и на мен даже...всичко тръгна от срещата на Китен миналото лято Оплакване: таз вечер май няма да се спи, че имам спешни чертежи да правя за утре, мамка му, а съм уморен...Хвалба: Налял съм си едно питие и съм на косъм да си налея още едно и да им тегля една майна на чертежите... нали и аз съм българин...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар