Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Оплакване - 4 часа кибик в КАТ за смяна на Майна Таун номер със Зара Сити такъв.....Хвалба - регнат съм
    Е хайде покажи новото возило де.Стига разпалва любопитството на колегите.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Няма ли да кажеш вече какво купи!?

Коментар

Дизел сектата ще ме разпънат на кръст - оплакванеПосле, после, отивам да гледам една кола за съфорумец
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Бачка , бачка старият четиридесет и пет годишен мрънкач ...поръчки за 500 000 хиляди евро сал по телефона и две ходения във Филибето и Букурещ...
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Айде аз да се похваля Емзо кво си купи.Дано не ми се разсърди де,че не съм го питал дали да я покажа,ама циганин кисело мляко не държи нали знаете. п.с Колата е БЕНЗИНОВА 1.8
            Прикачени файлове
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Браво "манго"!Ма тя вярно бензинова бре. Скоро май и метанова ще да бъде тая хубавица.Да му е честита!ПП.Митак ти няма ли да си обновиш гаража в профила?Все още си с купето там.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Чок гьозел ! На стария някой ден трябва едно комбенце да намерите
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Емо, да ти е честита.Дълги и безаварийни километри с нея да имаш.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Браво "манго"!Ма тя вярно бензинова бре. Скоро май и метанова ще да бъде тая хубавица.Да му е честита!ПП.Митак ти няма ли да си обновиш гаража в профила?Все още си с купето там.
                    Ми не му е дошло времето.Па и кой да се сети.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

:D Оплакване-в опит да не падна на леда се сецнах здраво...беше голямо шоу- а да падна, а да не падам...накрая реших да не падам, ама докато се опитвах да запазя равновесие нещо направих с ръцете и са ме боли рамото и кръста... Оплакване- трябва да сглобя дипломната, а хич не ми се занимава. Кофтито е, че вече няма накъде да се отлага.Оплакване- бях изкушен от една пица днес на обяд .Хубууто в случая е, че успях да се спра само на една малкаХвалба- вече имам алтернатива на Мегалан, скоро ще се разделя с тяхХвалба- радвам се, че Emzo все пак е останал верен на made in Italy, дори и БЕНЗИНОВА Със здраве да си я караш, да я поддържаш както Стильо, много весели мигове с нея и безавариини км!

Коментар

:D хайде в групата на 1.8 бензин Честито Емо и само кеф да ти прави.
                        Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

popara801 написа:
                          с Колата е БЕНЗИНОВА 1.8
                          Търси се същата ама комби и няма нищо читаво, не че съм се разровил ама да мине за оплакване
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплакване:Емил предаде сектата, която сам създаде ... Ама то оня от Ямбол е виновен ...И тези снимки с майна регистрация не важат ... искам СТ снимки ...
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                              Оплакване:Емил предаде сектата, която сам създаде ... Ама то оня от Ямбол е виновен ...
                              Тц, не съм аз... Младия татко от СЗ ни наби шилата, и на мен даже...всичко тръгна от срещата на Китен миналото лято Оплакване: таз вечер май няма да се спи, че имам спешни чертежи да правя за утре, мамка му, а съм уморен...Хвалба: Налял съм си едно питие и съм на косъм да си налея още едно и да им тегля една майна на чертежите... нали и аз съм българин...

Коментар

Immortal написа:
                                Тц, не съм аз... Младия татко от СЗ ни наби шилата, и на мен даже...всичко тръгна от срещата на Китен миналото лято Оплакване: таз вечер май няма да се спи, че имам спешни чертежи да правя за утре, мамка му, а съм уморен...Хвалба: Налял съм си едно питие и съм на косъм да си налея още едно и да им тегля една майна на чертежите... нали и аз съм българин...
                                Абе по въпроса имам едно мнение е и то е "Че човек дори и добре да живее му се налага да си купи комби" А за питието бъди смел, аз вече го направих, сипах си още едно и зарязах докладната дето я мъча
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X