S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Хвалба: Днес пристигнаха и монтирах новите дискове!! Хвалба 2: Смених и накладките отпред и спирачната течност.Оплакване: Оказа се че дисковете които свалих са почти нови и без проблеми...включително и накладките...пс. Ако някой търси дискове и накладки за стило втора ръка може да свирка...все ще измислим нещо...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Immortal написа:emzo написа:Хвалба - наздраве, имам за черпене.п.с. не съм се оженилI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Immortal написа:emzo написа:Хвалба - наздраве, имам за черпене.п.с. не съм се оженилFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
emzo написа:Eee Дидо, язък ....Хвалба - наздраве, имам за черпене.п.с. не съм се оженил
Коментар
-
Оплакване: Вчера си взех талона срещу 50 кинта и 4 точкиОплакване: Вечерта скочих в най-голямата дупка на света и си строших десните тасове. Странно е че не спаднаха гумите и няма тресене.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Оплакване: Вчера си взех талона срещу 50 кинта и 4 точкиОплакване: Вечерта скочих в най-голямата дупка на света и си строших десните тасове. Странно е че не спаднаха гумите и няма тресене.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
vili151279 написа:veselin10 написа:Оплакване: Вчера си взех талона срещу 50 кинта и 4 точкиОплакване: Вечерта скочих в най-голямата дупка на света и си строших десните тасове. Странно е че не спаднаха гумите и няма тресене.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар