Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Immortal написа:
    Между другото да се оплача:Подаръкът, който ми донесе emzo не стана в Капата... ни отзад, ни отстрани... Да си имам късмета, да си имам...
    Като чета и чак ме хваща срам да питам какво ти е донесъл emzo
    Говорители, колега, говорители. За отзад не станаха, че са с много големи магнити, а Капата има под кората още една метална преграда... а за вратите са големи...Има начин да ги наместя, но трябва да изрежа тази ламарина под кората (и сигурно така ще стане де, но като се постопли).Че оригиналните ми отзад пращят гадно... уж нямат накъсани мембрани пък...

Коментар

Хвалба: Вчера беше прекрасен ден и си направихме една добра разходка с някои колеги до копитото!
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Хвалба/Оплакване: Скапа ни се бойлера и си взехме нов на Елдом и го натоварихме на задните седалки на двуврата алфичка
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалба: Днес пристигнаха и монтирах новите дискове!! Хвалба 2: Смених и накладките отпред и спирачната течност.Оплакване: Оказа се че дисковете които свалих са почти нови и без проблеми...включително и накладките...пс. Ако някой търси дискове и накладки за стило втора ръка може да свирка...все ще измислим нещо...
          Прикачени файлове
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Eee Дидо, язък ....Хвалба - наздраве, имам за черпене.п.с. не съм се оженил
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Нова кола?

Коментар

emzo написа:
                Хвалба - наздраве, имам за черпене.п.с. не съм се оженил
                Аз тва го имам за малка моя победа П.С. Ако се беше оженил нямаше да е за хвалба, повярвай

Коментар

Immortal написа:
                  emzo написа:
                  Аз тва го имам за малка моя победа П.С. Ако се беше оженил нямаше да е за хвалба, повярвай
                  До шест месеца си е взел пак дизел, да знаеш ... Намиришеш ли си задника с нафта, няма отърване!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                    Immortal написа:
                    emzo написа:
                    До шест месеца си е взел пак дизел, да знаеш ... Намиришеш ли си задника с нафта, няма отърване!
                    Уффф краста си е, ама пусти пари....
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

emzo написа:
                      Ам честито Емо.Да те слуша много новата ти придобивка.Така да се каже де.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

emzo написа:
                        Хайде раздухай малко за повода :D Оплакване- втори ден тая седмица не ми се работи...никакви творчески позиви...Хвалба- спирането на сладкото и драстичното ограничение на хляб си казват думата...сега остана да се преборя с мързела и да почна спорт нещо...Хвалба-най-накрая колата я видях чиста отвътре...оплакване- само отвътре, отвън е...няма такова мръсно...ама ще чака още малко да се стопли времето, да поизсъхнат улиците.

Коментар

Оплакване: Вчера си взех талона срещу 50 кинта и 4 точкиОплакване: Вечерта скочих в най-голямата дупка на света и си строших десните тасове. Странно е че не спаднаха гумите и няма тресене.
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                            Оплакване: Вчера си взех талона срещу 50 кинта и 4 точкиОплакване: Вечерта скочих в най-голямата дупка на света и си строших десните тасове. Странно е че не спаднаха гумите и няма тресене.
                            :D и аз вчера ходих до КАТ и си взех талончето при същите условия. На връщане минах през новооткрития бизнес център и ги запуках за лицензите повечето заведения, които са там не са си уредили правата- това да се приеме като хвалба, защото ще изкарам кешове в пъти повече от колкото платих за глобата. Както се казва всяко зло за добро.

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

vili151279 написа:
                              veselin10 написа:
                              :D и аз вчера ходих до КАТ и си взех талончето при същите условия. На връщане минах през новооткрития бизнес център и ги запуках за лицензите повечето заведения, които са там не са си уредили правата- това да се приеме като хвалба, защото ще изкарам кешове в пъти повече от колкото платих за глобата. Както се казва всяко зло за добро.
                              Ха....След това Майка България била такваз и онакваз...
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване - 4 часа кибик в КАТ за смяна на Майна Таун номер със Зара Сити такъв.....Хвалба - регнат съм
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X