Хвалба: малкия заспа Хвалба: Имам най-страхотния съпруг на света за което му Благодаря мило Обичам те!Хвалба: Имам и страхотни близки и роднини които много ми помагатОплакване: Спи ми се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба №1 : успях да запаля колата, освен имобилайзера имах и друга причина. Всичко се размина без да дам нито един лев, просто поразбутах тук там и оживя колата .Оплакване №1 : пътувах с автобуса защото ме хвана страха да не ми направи някой въртел на пътя колата и да хартисам някъде. Хвалба №2 : пътуването с автобуса ми излезе по евтино от колкото ако бях тръгнал с колата .Оплакване №2: тази седмица трябва да се плащат наеми и семестри и много пари ще се погубят .
Коментар
-
emzo написа:Боби - тичай за нови предни накладки.Хвалба - на 5км съм от СтЗ, 7 часа и 40 мин , бляяяякFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
emzo написа:Боби - тичай за нови предни накладки.Хвалба - на 5км съм от СтЗ, 7 часа и 40 мин , бляяяяк
Коментар
-
Да се похваля:Имахме 2-3 ма по срещите в Стара Загора с дозеляци,сега остана само колегата Борката,но и той май искаше до последно да прави бартер с неговата.Емо,Емооо до къде я докарахме.Да се похвалиш като вземеш нещо.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Immortal написа:Между другото да се оплача:Подаръкът, който ми донесе emzo не стана в Капата... ни отзад, ни отстрани... Да си имам късмета, да си имам...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар