Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: малкия заспа Хвалба: Имам най-страхотния съпруг на света за което му Благодаря мило Обичам те!Хвалба: Имам и страхотни близки и роднини които много ми помагатОплакване: Спи ми се

Коментар

Мрън - 7 часа и половина с влак, отврат ...Хвалба - с арни хора се видях в Русе , наздраве
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

питаш ли ме мен вече 23 год по 12-13часа на влака през ден
        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Оплакване - ръка ту ме сърби ту щипе.Направо полудявам
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

BUMAR написа:
            питаш ли ме мен вече 23 год по 12-13часа на влака през ден
            Добре де, твоето е ужас И пак мрън - поредните 7 часа с влак, добре че са виваком, имат лотлично 3г покритие.Туй последното хвалба.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване:гръмна ми филтърната кутия мощноХвалба:това беше повод за любимото ми побългаряване
              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Хвалба №1 : успях да запаля колата, освен имобилайзера имах и друга причина. Всичко се размина без да дам нито един лев, просто поразбутах тук там и оживя колата .Оплакване №1 : пътувах с автобуса защото ме хвана страха да не ми направи някой въртел на пътя колата и да хартисам някъде. Хвалба №2 : пътуването с автобуса ми излезе по евтино от колкото ако бях тръгнал с колата .Оплакване №2: тази седмица трябва да се плащат наеми и семестри и много пари ще се погубят .

Коментар

Светна ми ей тая лампа(в ляво)! Предполагам накладки! Сефте ми светва!
                  Прикачени файлове

Коментар

Боби - тичай за нови предни накладки.Хвалба - на 5км съм от СтЗ, 7 часа и 40 мин , бляяяяк
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Боби - тичай за нови предни накладки.Хвалба - на 5км съм от СтЗ, 7 часа и 40 мин , бляяяяк
                      Аре идвай,че Матей те чака да те хвърли до Плд.Да се похваля:Видяхме се с Краси и Дидо в Стара Загора.Много добро попадение са ударили.Ще пият от моята ракия.Ако не съм я изпил до тогава де.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
                        Оффф.... Смятай щом офкам от факта, че трябва да се разделя с 50лв, колко се чупи Фиата. И все пак да се похваля: Много съм доволен от Фиата За 7-8 години нищо сериозно не се е чупило.И да се оплача: Тепърва ще почват проблемите явно, като се има предвид, че е на 145 000км.

Коментар

Хвалба - колегата Ред Сторм, ми спести 2 часа с влак и ме транспортира до Пловдив.Утре ще си търся нова кола
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Хвалба - колегата Ред Сторм, ми спести 2 часа с влак и ме транспортира до Пловдив.Утре ще си търся нова кола
                            по-добра и истинска (бензинова) :D :D :D

Коментар

Да се похваля:Имахме 2-3 ма по срещите в Стара Загора с дозеляци,сега остана само колегата Борката,но и той май искаше до последно да прави бартер с неговата.Емо,Емооо до къде я докарахме.Да се похвалиш като вземеш нещо.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
                                Между другото да се оплача:Подаръкът, който ми донесе emzo не стана в Капата... ни отзад, ни отстрани... Да си имам късмета, да си имам...
                                Като чета и чак ме хваща срам да питам какво ти е донесъл emzo Да се оплача, най накрая се наспах, и да се оплача боли ме гърба.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X