Да май не съм се хвалил ... Ланча Либра 1,8И да се оплача - дизела стана за тези които карат по-малко, а аз не съм от тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не обиждайте на гориво :D Трудно ще ме върнете на бензин, да не говорим за онова миризливото И дори да се върна на бензин, за онова пак няма и да си помисля Ще си направя електро-ФИАТОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Не обиждайте на гориво :D Трудно ще ме върнете на бензин, да не говорим за онова миризливото И дори да се върна на бензин, за онова пак няма и да си помисля Ще си направя електро-ФИАТStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:coolboby написа:Dido_Lyubenov написа:coolboby написа:Мръсно в лютеницата и под мишница библията, коран, каквото имаш нареки Да се оплача: Не мога да използвам бутона "Цитат". Натискам го, излиза полето за съобщения, цитата ми се показва за 1-2 секунди и се скрива! А не ми се занимава като гламав да правя копи-пейст и да си допълвам quote с никнейма.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Не обиждайте на гориво :D Трудно ще ме върнете на бензин, да не говорим за онова миризливото И дори да се върна на бензин, за онова пак няма и да си помисля Ще си направя електро-ФИАТFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Dido_Lyubenov написа:Не обиждайте на гориво :D Трудно ще ме върнете на бензин, да не говорим за онова миризливото И дори да се върна на бензин, за онова пак няма и да си помисля Ще си направя електро-ФИАТFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Na4ko_0 написа:kal0yanch40 написа:Dido_Lyubenov написа:Не обиждайте на гориво :D Трудно ще ме върнете на бензин, да не говорим за онова миризливото И дори да се върна на бензин, за онова пак няма и да си помисля Ще си направя електро-ФИАТ
Коментар
-
Айде стига бе Това газ-феновете сте като левскари бе ! Ай си го бъзнал, не мой му затеориш устата :D Всеки си прави сметката на какво да кара. Аз не карам толкова много, че да имам време да си избия парите за газовата, че и на печалба да изляза. Да не говорим, че всички коли които съм карал на газ, вечно са ми създавали проблеми с тия газови уредби. Лично аз съм разочарован от такива модификации, и като гледам колеги с газови, как все нещо не им е на ред по колите, не, благодаря Достатъчно глупости има по новите ДВГ, които да се скапват, кусур мие още да накича Щом Ви харсва, карайте на газ, на мен нито ми пречи, нито пък завиждам на някой, още по-малко пък бих злорадствал, като се качват цените на газта, или за к’вото и да е.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
никакъв газ или метан ,развалят се двигателите и тнт все лоши неща за колата ,преди кат ви говорих за икономия от пропан-бутана наслагахте газови и на какво стана с цената 1.37....за това никакви газови или метанови ,особено метанови ,че и двете коли са ми на метан ......типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Не съм казал, че ми харесва особено, ама разликата в цената притъпява всякакво недоволство.И не съм давал пари за уредба - колата си беше с нея.А и проблеми досега от газова уредба не съм имал, с изключение на една, която се оказа с дефектен компютър и беше сменен. Направо скапват двигателя... баси и гадните уредби. Пък то и бахти и колите, както ги пазите все едно 20 години ще ги карате Ако щете и на рейсинг гориво карайте, по 20 лв литъра.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар