coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Dido_Lyubenov написа:coolboby написа:Мръсно в лютеницата и под мишница библията, коран, каквото имаш нареки Да се оплача: Не мога да използвам бутона "Цитат". Натискам го, излиза полето за съобщения, цитата ми се показва за 1-2 секунди и се скрива! А не ми се занимава като гламав да правя копи-пейст и да си допълвам quote с никнейма.
Коментар
-
nelegalniq написа:Оплаквам се : тъпия имобилайзер не ми разрешава да запаля, и сега се чудя какво да я правя тая пущина. Хвалене : няма, то живота е гаден и колата ми го направи още по гаден днес .Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ОПЛАКВАМ СЕ: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=дори не мога да разбера логиката им.............
Коментар
-
coolboby написа:Dido_Lyubenov написа:coolboby написа:Мръсно в лютеницата и под мишница библията, коран, каквото имаш нареки Да се оплача: Не мога да използвам бутона "Цитат". Натискам го, излиза полето за съобщения, цитата ми се показва за 1-2 секунди и се скрива! А не ми се занимава като гламав да правя копи-пейст и да си допълвам quote с никнейма.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ilkor написа:Да се похваля - вече съм газифициранVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Оплакване - не можах да си намеря днес кола - Стз/Димитровград/Хасково/Ямбол/Сливен/КазанлъкХвалба - пихме кафе с Дидо в Ямбол и с Енчо в Сливен, за малко не стигна времето с VIN в Канзас Сити, ама и кафетата много шяха да станат Хвалба - утре отивам да празнувам р.ден в Русе, надявам се да се видя лайв и с tyson Оплакване - 7 часа път с влак утре, 7 часа в неделя и като гледам и с влак до Майна Таун и там ако не намеря кола ..... в Шоплука трябва да ходяF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар