Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Мръсно в лютеницата и под мишница библията, коран, каквото имаш нареки Да се оплача: Не мога да използвам бутона "Цитат". Натискам го, излиза полето за съобщения, цитата ми се показва за 1-2 секунди и се скрива! А не ми се занимава като гламав да правя копи-пейст и да си допълвам quote с никнейма.
    Пробвай с друг браузър, и си оправи настройките за за интернет на IE. Понякога помага :D Бутона "Цитат" си работи нормално.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
      coolboby написа:
      Мръсно в лютеницата и под мишница библията, коран, каквото имаш нареки Да се оплача: Не мога да използвам бутона "Цитат". Натискам го, излиза полето за съобщения, цитата ми се показва за 1-2 секунди и се скрива! А не ми се занимава като гламав да правя копи-пейст и да си допълвам quote с никнейма.
      Пробвай с друг браузър, и си оправи настройките за за интернет на IE. Понякога помага :D Бутона "Цитат" си работи нормално.
      С Хрома стана, иначе къде да ги търся настройките в Мозилата?

Коментар

emzo написа:
        ..... макар че точа зъби и на французойка.
        Както казват в Македония- МАЧКА, ПИЧ*А и ЕЛХИЧКА
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплаквам се : тъпия имобилайзер не ми разрешава да запаля, и сега се чудя какво да я правя тая пущина. Хвалене : няма, то живота е гаден и колата ми го направи още по гаден днес .

Коментар

nelegalniq написа:
            Оплаквам се : тъпия имобилайзер не ми разрешава да запаля, и сега се чудя какво да я правя тая пущина. Хвалене : няма, то живота е гаден и колата ми го направи още по гаден днес .
            Шунтирай го и не се занимавай с него повече, щом ти прави парчета.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

ОПЛАКВАМ СЕ: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=дори не мога да разбера логиката им.............

Коментар

оплаквам се- скапа ми се акумулаторахвалба- вече си имам чисто нов
                Bravo 1.9d 97г

Коментар

coolboby написа:
                  Dido_Lyubenov написа:
                  coolboby написа:
                  С Хрома стана, иначе къде да ги търся настройките в Мозилата?
                  Защо изобщо ползваш тази тъпня - Mozila ? Специално за да ти отговоря си го инсталирах, няма опция за настойки. Ба си противното нещо . Сори колега, ползвай нормален браузър и няма да имаш грижи.

Коментар

Да се похваля - вече съм газифициран

Коментар

ilkor написа:
                      Да се похваля - вече съм газифициран
                      И как е?Апропо... какво газифицира, че съм пропуснал?
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Да се похваля- днес си взех изпита по теория. Остана само практическия след месец.
                        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Оплакване - не можах да си намеря днес кола - Стз/Димитровград/Хасково/Ямбол/Сливен/КазанлъкХвалба - пихме кафе с Дидо в Ямбол и с Енчо в Сливен, за малко не стигна времето с VIN в Канзас Сити, ама и кафетата много шяха да станат Хвалба - утре отивам да празнувам р.ден в Русе, надявам се да се видя лайв и с tyson Оплакване - 7 часа път с влак утре, 7 часа в неделя и като гледам и с влак до Майна Таун и там ако не намеря кола ..... в Шоплука трябва да ходя
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: Има явна тенденция заклети дизелджии да минават на пръдня.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Нямаш си на идея дори !
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Хвалба: Има явна тенденция заклети дизелджии да минават на пръдня.
                                Оплакване:Има явна тенденция заклети дизелджии да минават на пръдня.
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X