Оплакване: Поблазнен съм от един Нисан Кашкай на бензин и газ. Кара я познат, който през ден си сменя решенията дали да я продава или не. Хвалба: Бравата обаче си остава вечно моя и ще я дам само за скраб. След първоначалните ми ядове по нея - само добри думи заслужава...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване: мразя да върша неща дето някой преди мен е бил ЗАДЪЛЖЕН да свърши! . Аман от хора, дето се чудят какво да правят, ама не и да си свършат работата...Оплакване: откак имам колата, никога не е била толкова мръсна...да взима да се оправя това време, че вече не мога да я понасям такава...Оплакване: предстои смяна на ремъци, ролки и дрън-дрън...не мога да си избера сервиз . Виж, ако трябва да избирам къде да ме лекуват- нямам претенции, ма за пуста кола...Оплакване: Ако Emzo не беше продал колата щеше да ми спести най-вероятно по-горното оплакване Оплакване: от днес се разделям с хляб, шоколад, пъжоли, мържоли и всичко що се лепи по мене.
Коментар
-
emzo написа:Хвалба - нямам май нито един пост в бензиновия раздел и дори не го четяхоплакване - ще започна ---------17.2.2012 - мрън - да караш 75 коня на газ ....... трябва 1 км. пред тебе да няма никой, че да изпревариш спокойноОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Мръсно в лютеницата и под мишница библията, коран, каквото имаш нареки Да се оплача: Не мога да използвам бутона "Цитат". Натискам го, излиза полето за съобщения, цитата ми се показва за 1-2 секунди и се скрива! А не ми се занимава като гламав да правя копи-пейст и да си допълвам quote с никнейма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар