Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Децата вътре ли бяха? Как са?
    Сам бях.Ай и да са пофаля: Довечера ще се лее ланска ракия, за неосъществените планове.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Тресенето на волана, Ваньо, е от крива джанта или джанти и в частност - от гумите (възможно е да се е образувала "цицина" по протектора от удара. Накриво стоящият волан подсказва за нещо изкривено по предницата. Най-голямата беля, която може да последва е да започне интензивно да "яде" гумите!Хваля се - Ваньо е жив и здрав и няма пострадали!

Коментар

Хваля се: Навън е -2 градуса в 09.00 - това е добре!
        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Хваля се: Снощи бях на сватба и беше мнного яко, имам вече баджанак, много се напих, жена ми кара за сефте на сняг, и най важното от хвалбата ми.. тази сутрин се чувствам много добре на фона на това което изпих и изядох

Коментар

ХВАЛБА: Успях да запаля стилото...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване №1: Сутринта си счупих антената на колата, докато чистих снега, да се еВа в кухеца.Оплакване №2: "Запалил" ми се някакъв нерв врат-дясна плешка-дясно рамо... Ужасно е!... Освен че съм "кухец", сега съм и "бастун"... :D
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

ШВАЛБААААААААААА,Алеееееееееекс, Митааааааааааааа, Пия за Здравето на ТРИМА ВИ! Живи, здрави, щастливи и след още някоя друга година либрата да е на фул.
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалба: Имаме си бебе. Форумско Да им е честито на младите родители poparov и Sandra!

Коментар

:D Ей, чудесна новина! Честита да ви е рожбата ! Да расте здраво и обичано дете! И вие много да се обичате и разбирате! :D :D Момиче или момче?

Коментар

Хвалба - празнуваме много хубав повод.Руди - момче, малък Попар ))
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито на Митака и Sandra,да ви е жив и здрав юнака! :D Бъдете весели и щастливи!
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

Честито на колегите.Да е жив и здрав юнака и много да го слушат :D
                          Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Честитооооо,само радост и щастие да ви носи!!!Наздраве и от мен.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

хвалбо-оплакване- вече съм с нов акумулатор.оплакване: измерването за заверка на гаранцията е в сервиз"Изток", ич не ми е близко...ма здраве да е, ще се преживее някак.оплакване: тва голяма част от нашия народ е верно "лош матрял"...Как може да има хора, дето да изпитват блажено удоволствие от това да гледат как се опитваш да издрапаш от паркинга и да не бутнат едно рамо...Най-ме дразни, че ме гледат, минават покрай мен, заминават и се обръщат продължавайки да зяпат...Аз в събота се отклоних 50-на метра от тротоара да помогна на един колега, въпреки че закъснявах за йеденйе и пиенйе, защото само като чувах как вие се почувствах тъпо да не помогна..."Не сме народ, а мърша...".Последното оплакване ще ме държи ядосан доста време...

Коментар

Хвалба: Днес се навършва 1 година от раздялата ми с бившата съпруга. (Миналата година това беше оплакване )Оплакване: Днес май скъсах със сегашната си приятелка...Поне на мен така ми изглежда.Не ми върви на 13-ти февруари и това си е.

Коментар

Working...
                                X